2777
2789
عنوان

ازدواج

96 بازدید | 7 پست

بچه ها واقعا ازدواج چقد سخته 🥲 باید بری خودت بگردی هی اینور اونور تا با یکی آشنا شی اکثرا هم هدفشون سو استفاده س و رابطه . باید تا چندسال با یکی باشی با هزار ترفند نگهش داری تا ببینم آخرش بیاد بگیرتت یا نه . و بمونی ته خونه ام کسی نمیاد خواستگاریت . خواستگاری سنتی الان خیلی کم شده. تقریبا از بین رفته . مخصوصا وقتی توی فامیلت کسی نباشه 🥲😑 پس اینطوری آدم تا ابد تنها میمونه . من الان ۲۲ سالمه ولی نگرانم چون سنم هی داره میره بالا .

ما توی شهریم ولی یه خونه هم توی روستا داریم

اونجا چند تا همسایه داریم که بچه هاشون شهرستان ازدواج کردن سنشون بالا هرموقع که میشه یه خواستگار معرفی میکنن

دوستمم همینجوری ازدواج کرد یه شوهر خوب داره

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درکت میکنم اخرشم یه شوهرعتیقه نصیبت میشه مثله شوهرمن ..البته خدانکنه اما من سالها منتطرموندم تا یه ب ...

من شانس ندارم خواهر . دوتا خواستگار داشتم هردو داغووون

من شانس ندارم خواهر . دوتا خواستگار داشتم هردو داغووون

منم اکثرخواستگارام داغون بودن اخرشم یه ازدواج ناموفق کردم ،اخلاق وسالم بودن خیلی مهمه ..توانتخابت خیلی دقت کن امیدوارم یه خواستگارخوب برات بیاد که همه سختیایی که کشیدی رو فراموش کنی عزیزم وخیلی خیلی خوشبخت بشی😍

من پسرم هم سن شما البته قصد جسارت یا بی ادبی ندارم خدمتتون بانو اما واقعا دختر خوب کم شده دختری که اونمعیار های ذهنی ما پسرا رو داشته باشه کم شده البتهمعیار های خودم ۹۹ درصد اخلاقی رفتاری هست