2777
2789
عنوان

بیبی با خط دوم کمرنگ

184 بازدید | 17 پست

سلام دوست جونیا اولا که ایشالا همه این ماه مامان شین 

دوما من این ماه اقدام داشتم برلی ماه چهارم و اینکه فردا روز موعدمه از پریروز تا حالا ۲ تا بیبی زدم که دو سه دقیقه بعدش خط دوم خیلی کمرنگ افتاد میخوام بدونم حتی اگر کمرنگم باشه باردارم یا نه؟

عکس بگیر قشنگ بزار ببینیم

فندوق من این ماه هم نیومدی اشکال نداره یکی طلبت وقتی اومدی توهم بیمارستان یکی میخوابونم زیر گوشت که انقدر منو اذیت کرد بله همچین مامانی هستم من حالا نیا تا تعداد کتک خوردن هات بیشتر بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غار احتمالش هم هست که نه دیر گرفته باشه و خطاها کمرنگ باشه

فندوق من این ماه هم نیومدی اشکال نداره یکی طلبت وقتی اومدی توهم بیمارستان یکی میخوابونم زیر گوشت که انقدر منو اذیت کرد بله همچین مامانی هستم من حالا نیا تا تعداد کتک خوردن هات بیشتر بشه
بله مبارکه . هاله هم یعنی مثبته . فقط فعلا بتا پایینه برای همین پررنگ نمیشه چند روز دیگه برو ازمایش ...

امرروز رفتم آز دادم نیم ساعت دیگه جوابش حاضره یعنی منفی میشه آز خون؟