ali2_110 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/30 تعداد پست: 298 عنوان 🖤🖤🖤🕳️ 114 بازدید | 2 پست این بار بهبود نخواهم یافت؛صداهایی در سرم میشنوم و نمیتوانم روی نوشتههایم تمرکز کنم؛تا ب حال مبارزه کردهام تا رنگ های روحم را نشانشان دهم اما این آدم ها کور تر از آنند ک ببینند....-نامهی خودکشی جودی؛ژوئن ۱۸۸۲!🚧🚨 شازده کوچولو پرسید:غمگین تر از این که بیایی و کسی از اومدنت خوشحال نشهچیه؟!!!روباه گفت:بری و کسی متوجه رفتنت نشه...🥀🦊 1404/11/03 | 16:01 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahya_1 عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 1207 هر کسی جنین چیزی رو حتی که نقل قول از دیگران هست رو تاپیک میزنه یا میگه باید ازش پرسید چی شدی خوبه حالت اما سایر تاپیک هاتون و دیدم اوممم فک کنم همینجوری گذاشتید اینو زین پس هر زخم یک نقش استوار بر ایمان من است
ali2_110 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/30 تعداد پست: 298 هر کسی جنین چیزی رو حتی که نقل قول از دیگران هست رو تاپیک میزنه یا میگه باید ازش پرسید چی شدی خوبه ح ... ممنون شازده کوچولو پرسید:غمگین تر از این که بیایی و کسی از اومدنت خوشحال نشهچیه؟!!!روباه گفت:بری و کسی متوجه رفتنت نشه...🥀🦊