2777
2789
عنوان

ولنتاین

343 بازدید | 33 پست

بچه ها من نامزدم و متاسفانه خیلی استرسی واسه همین باز از الان بفکر ولنتاین افتادم ۲تا مناسبپشت هم داریم این ماه هم سالگردمون هم ولنتاین بنظرتون واسه هردوش چی بگیرم یا برنامه ای دارین خودتون توروخدا نظر بدین از الات استرس گرفتم من😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یک ساله نامزدین؟ چرا نرفتی خونتون؟ یه رستوران گل

اخه یبارم گل گرفتم نظر خودم این بود که یه باکس بگیرم یه طرفش گل باشه یه طرفش پول نقد بدم تزئین کنن قشنن میشه؟واسه سالگرد چیکارکنم خوبه

سخت نگیر اولش همه از پایین شروع می کنن

نه عجله ای ندارم خودمم الانم بریم زیر یه سقف خیلی سختمون میشه که اینجوری شروع کنیم چون داریم با کمک هم خونه میسازیم و...یکم راه بیفتیم ایشالله بعد

نه2ساله امسال دومین سالگردمونه دیگه بااین وضعیت یکم سخته داریم بعضی چیزارو آماده میکنیم هنوز

چقدر میخوای هزینه کنی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من ک قراره شکلات درست کنم خودم ی شاخه گل

منم خیلی دوس دارم یچیزی خودم درس کنم واسش خودشم بیشتر دوس دارع خودم یچیزی درس کنم تا از بیرون بخرم ولی اصلا ایده ای ندارم