2777
2789
عنوان

تو سن کم ازدواج کردم💔

1912 بازدید | 98 پست

۱۶ سالمه یک ساله عقدیم

الان پشیمونم

اون پختگی که لازمه رو توی روابط با شوهرم ندارم

بعضی وقتا ازم راضی نیس

خودمم دارم نابود میشم

خیلی حجم درسام زیاده انسانیم

شوهرمم همیشه ازم انتظار داره که زنگ بزنم و خوب باشم

بعضی وقتا بی حوصلم

الان موقع امتحاناس اصلا کلا فرق کردم زنگ میزنه بی حال صحبت میکنم ذوق همیشگی رو ندارم اونم حق داره

خانواده شوهرمم همش میگن چرا زنگ نمیزنی

من واقعا خیلی کم به کسی زنگ میزنم الانم که امتحانامه

تقصیر من بود که زود قبولش کردم

عقلم اونموقع کار نمیکرد...خستم از زندگی

دعا کنین بمیرم تروخدا😔دیگه نمیتونم نمیتونم دوست ندارم زنده باشممم دلم میخاد همین الان چند تا قرص بخورم ی کاری بشم

ولی فقط آبروی خانوادمون میبرم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون سنت کمه که میگی ابرو خونوادم میبرم

اینبار گفت بگو میگم شاید وسط کارت باشی مزاحمت نشم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

عیبی نداره جای این حرفا یبار بشین با شوهرت حرف بزن بگو درگیر درشم و حجمشون زیاده نهایی دارم کنکور دارم نمیرسم زیاد زنگ بزنم اونم درک میکنه

ب قول مرتضی پاشایی مثل عصر پاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون...

یا بگو روم نمیشه جلو خونوادت یا خونوادم

زشته

احترام نگه میدارم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

خب چی بگم که یه عده حمله نکنن

مقصر خانواده ات هستن

دختر 16ساله باید با دوستاش گل بگه گل بشنوه حال کنه نه اینکه پابند زندگی بشه

ولی خب آدم هم میشناسم 15 ازدواج کرده موفق و پخته است

وقتی خودت کشش نداری الان تاکی میتونی بجنگی

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

باهمسرت صحبت کن و بگو حتما تو این ایام نیاز به درک شدن داری.

نیاز داری تمرکز روی مباحث و امتحاناتت بذاری.

ولی ایشونم این حق رو داره باهاش خوش برخورد باشی و صحبت کنی. ووقت بذاری.

همه اینا با صحبت کردن رفع میشه.

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401