2777
2789
عنوان

غرور بابام

101 بازدید | 10 پست

من خونه بابام زندگی میکنم

شاغل و درآمدم بد نیست

مشکل اینجاست بابام قبلا اوضاع مالیش خوب بوده و الان اما کار نمیکنه و خب وضعش خیلی خوب نیست برا همین تو مخارج خونه مجبوریم خیلی رعایت کنیم

مشکل من اینه بابام بهش برمیخوره و خیلی ناراحت میشه اگه من مثلا گوشت بخرم یا تم خریدا خونه کمک کنم و چیزی بخرم

مامانم مدام غذاهای ساده، سوپ عدسی، خوراک لوبیا و اینجور چیزا درست میکنه

خیلی دلم میخواد کمک کنم و هم پدر و مادرم هم خودم غذای بهتر بخوریم اما خیلی بابام ناراحت میشه و میگه تو نباید خرج خونه کنی

چیکار میتونم کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب از کجا میفهمهبهش نگین یا مثلا وسایل میخری بگو هوس فلان چیز کردم بیروت بودم خریدمبعد وسایلو میذاری ...

خب ببین خریدای کوچیک کوچیک که میکنم ، چمیدونم گاهی مرغ و اینجور چیزا میخرم ، اما خب کمه واقعا و اگر زیاد شه ناراحت میشه فوری و بهش برمیخوره ، و اینکه از کجا میفهمه خب میفهمه دیگه ، مامانمم بهش میگه، و اینکه خب میدونه چی تو خونه هست چی نیست دیگه. برنج مثلا بخرم میفهمه، مرغ اگر زیاد بخرم یا پشت سر هم بخرم میفهمه خب

خب ببین خریدای کوچیک کوچیک که میکنم ، چمیدونم گاهی مرغ و اینجور چیزا میخرم ، اما خب کمه واقعا و اگر ...

خب به مامانت که تاکید کن نگه اگه واقعا قصد حمایت داری

بعدم خرد خرد بگیر یا اگه فکر میکنی ممکنه گرون بشه بگیر ک کم وارد خونه کن نمیدونم جای نداری چیزایی مثل برنج و حبوبات که نیاز به یخچال ندارن تو بیرون میتونن بمونن مثل تراس یا انبار یا جایی

دلیل کار نکردن شون چیه؟.. میتونید پول انتقال بدید ب حساب شون

خب سنش بالاست کارش آزاد بود که دیگه کار نمیکنه، الان فقط کرایه خونه ای که کرایه داده و حقوق بازنشستگی کم میگذرونه

خب به مامانت که تاکید کن نگه اگه واقعا قصد حمایت داریبعدم خرد خرد بگیر یا اگه فکر میکنی ممکنه گرون ب ...

خرید کوچیک کوچیک اگر ببینه زیاد میکنم باز بهش برمیخوره ، چون قبلا حتی زندگی داداشامو ساپورت میکرده و همه خورد و خوراک خانواده ها اونا رو میداده الان خیلی خیلی سخته ببینه دخترش برا خونش خرید کنه

خب سنش بالاست کارش آزاد بود که دیگه کار نمیکنه، الان فقط کرایه خونه ای که کرایه داده و حقوق بازنشستگ ...

کارت قابل تحسینه.. ولی ابهت ایشون هم در نظر بگیر و یواشکی کمک کنین سن بالاها زود افسرده میشن

کارت قابل تحسینه.. ولی ابهت ایشون هم در نظر بگیر و یواشکی کمک کنین سن بالاها زود افسرده میشن

اره مشکل منم همینه اگه خرج کنم افسرده میشه ، با اینکه واقعا از نظر جسمی فرسوده همش میگه من زود بود خودمو بازنشسته کردم و ...

اره مشکل منم همینه اگه خرج کنم افسرده میشه ، با اینکه واقعا از نظر جسمی فرسوده همش میگه من زود بود خ ...

نمیتونید یه کاسبی راه بندازید براشون... سوپر مارکتی.. دفترپیشخوان از این کارای دفتری..