2777
2789
عنوان

ولم کرد 😭

796 بازدید | 50 پست

بدون هیچ دلیلی ولم کرد نابود شدم چند بار زنگ زدم جواب نداد بلاکم کرد تلفن روم قطع کرد من یه اویزون به تمام معنا بودم بازم ولش نکردم بهش پیام دادم کع دوست دارم نتونستم فراموشت کنم اون حتی جوابم نداد اخرش بهش پیام دادم بهش پیام دادم گفتم که من کسی از دست دادم که دوسم نداشت تو کسیو از دست دادی که جونش واست میداد بهش گفتم من بخاطر شخصیتم باید میفهمید دلیل کارت چیه ببخشید که زیاد زنگ زدم امیدوارم با دختر دیگه ای همچین کاری نکنی به سلامت...

تو بردی من دیگه نمیتونم کسی رو مثل تو دوست داشته باشم A نابودم کردی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دیگ پیام نده زنگم نزن

تموم شد

باید کنار بیای

ب اندازه کافی خودتو کوچیک کردی

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

بازم میگم خدا لعنت کنه این پسرارو

نصف تاپیکا شده ولم کرد داغون شدم این رفتارو باهام کرد خیانت کرد

حالا پسرا اصلا همچین دغدغه ای در قبال رابطه هاشون ندارن اصلا براشون مهم نیست

ما زنا الکی درگیریم

بازم میگم خدا لعنت کنه این پسرارو نصف تاپیکا شده ولم کرد داغون شدم این رفتارو باهام کرد خیانت کرد حا ...

دقیقا همینطوره

متاسفانه اکثر مردا عین همن بی لیاقت و قدرنشناس

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

وای نههههه این کارو نکن تورو خدا این کارو نکن بعدا میفهمی چیکار کردی ارزش نداره بلاک کن تو هم بزار ب ...

خیلی احمقم خیلی 😭

تو بردی من دیگه نمیتونم کسی رو مثل تو دوست داشته باشم A نابودم کردی 

اشکالی نداره دست خودت نبود همینایی که میگن اینکار نکن تو حال تو نیستن فشار احساسی تحمل نکردن به منطقشون غلبه کنه برای همین ممکن از دیدگاه بقیه اویزون بود باشی ولی تو شرمنده دلت نشدی حداقل تلاشت کردی ولی اون که ولت کرد شرمنده وجدانش میشه و کارما پس میده

به خودت زمان بده تا فراموشش کنی