2777
2789
2790
2778
عنوان

برررف

338 بازدید | 35 پست

واییی کرمانشاه کلی برف اومده بازم داره میاددد

شهر شما چی؟

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تهران، برف شدید که نشسته و همچنان در حال بارشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ایییی خوشبحاااالتون

ما لرستانیم رو کوه ها

معمولا اونایی که مخالفن و ریپلی میکن جواب میدمو دیگه زجه بزنن نمیخونم😌🙌🏻 خدا زده های خود تحقیر وطن فروش ریپلی نزنن 🥰حاجی غصه چیو میخوری؟! اینجا مملکت امام زمانه و به دست صاحب اصلیش میرسه😍🌱 تو کی دیدی زنبور بشینه پشه رو متقاعد کنه عسل بهتر از کثافته پس رها کن و مخور جهان گذراان😍 من اگر صفت بودم *امید* میشدم.

تهرانم داره برف میاد🥹❤️

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز