2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب این لینکا رو کجاش میزنید

اگه فایل باشه. روش کلیک کنید خودش. تو برنامه دانلود میشه

اگه کد باشه

کپی میکنید

تو برنامه

علامت

بعد گزینه اسپورت از کیبرد رو میزنی

تامام

اثر انگشت ما از قلبهایی که...لمسشان کردیم هیچوقت پاک نمیشود...

vless://7938581a-83fa-4d66-bab8-6077a94da389@fro.izumii.ir:8080/?security=reality&encryption=none&pbk=-UukiBzugWD2vIyTqKN5L8i4TbneIekXDD9IEs3TiVw&headerType=none&fp=firefox&type=tcp&sni=JouRNaloFbIgdATA.SpRinGeropEn.coM&sid=98815cc9bcf5b56f#Telegram: @GetConfigIR سوئد 🇸🇪 235

vless://2fb8808b-b94c-42ea-9dd2-cd77d2efcc8d@104.18.32.47:443/?security=tls&allowInsecure=0&encryption=none&type=ws&host=digikalaa.dpdns.org&path=/eyJqdW5rIjoidDZLaDRBMWhpIiwicHJvdG9jb2wiOiJ2bCIsIm1vZGUiOiJwcm94eWlwIiwicGFuZWxJUHMiOltdfQ==?ed=2560&sni=DiGIkALaA.dpdns.ORG&fp=chrome&alpn=http/1.1#Telegram: @GetConfigIR کانادا کلودفلر 🌐☁️🔶 233

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
اگه فایل باشه. روش کلیک کنید خودش. تو برنامه دانلود میشهاگه کد باشهکپی میکنیدتو برنامهعلامت ب ...

شما فایلش دارید؟ واسمروبیکا بفرستید واسه من با کپی نمیشه

من وصل بودم تو تل گفتن تا ساعت 6 عصر اختلال هست بعدش اوکی میشه همه وصل میشن

چه کسی پیروز جنگ است؟‏نمیدانم عزیزم،‏نمیدانم چه کسی پیروز است‏ اما بی شک کسانی که جوانی را باختند، ما بودیم...... خوشبحال اونایی که تا الان مهاجرت کردن. خوشبحال اونایی که هنوز میتونن یه جوری برن. خوشبحال اونایی که مامان و باباشون دستشون به دهنشون میرسه و میتونن ساپورتشون کنن. ما که بگا رفتیم دوستان، تموم شد زندگیهامون. از الان تا وقتی زنده هستیم قراره فقط واسه آرزوهامون گریه کنیم. 😞.