2777
2789
عنوان

این ی دروغ بزرگ بود

336 بازدید | 18 پست

برو مدرسه برو دانشگاه تا ....

زندگی مرفه ای داشته باشی

تا ایندترو بسازی

ولی در واقع از ی جایی به بعد مدرسه و دانشگاه فقط سوزوندن عمرو تلف کردن پولِ

مدرسه ای که به جبر بهت جبر یاد میده

یا انتگرال

یا ...

ولی هیچوقت بهت یاد نمیده چطور توو این جامعه پول دربیاری ثروتمند بشی ولی تا دلت بخواد از ثروت مندا توو ضمیر ناخداگاهت بد میگن واین اولین میخ محکم رو توو تابوت فقرت میکوبن که ادمای ثروتمند بد هستند و ادمای خوب نمیتونن ثروتمند باشن اگه خوب میخوای باشی باید دست از ثروت بکشی

و این خیانتی هست یا جنایتی هست که آموزشو پرورش و دانشگاه بر نسل انسان مرتکب میشن ولی احتمالا ناگاه هستند و از روی جهل اینکارومیکنن

mysite.aff.bizmlm.ir میتونی کپی کنی تووگوگل سرچکنی و سایت رو ببینی🫵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جهل

گول زدن

اگه همه بخوان پولدار شن ممکنه حس پوچی تهش خودکشیه

من خیلی وقته مردم تو حسرت چیزی که میخوام دارم نابود میشم تا کجا اخه تا کجاااااااااااا

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

موافقم... خیلی موافقمم... باید تا کلاس پنجم ک همه خوندن و نوشتن و یاد میگیرن، یه امتحان یا حالت استعداد یابی از دانش اموزا بگیرن ببینن تو چی استعداد و علاقه دارن، هرکی درسش خوبه و علاقه داره به درسش ادامه بده، باقی هم برن دنبال استعداداشون

ما دهه هفتادیا چقدر بیچاره ایم

کشتن مارو از منت ک درس بخون اینهمه درس بخون و دانشگاه اخرش هیچی

حالا فهمیدن اشتباه بوده

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و

موافقم... خیلی موافقمم... باید تا کلاس پنجم ک همه خوندن و نوشتن و یاد میگیرن، یه امتحان یا حالت استع ...

👏👏👏👏👏👏👌👌

وای من همیشه به این حرفت فکر میکنم .... مخصوصا پسرا.. الکی درس میخونن به هیچ جا نمیرسن. تازه بیست سالشون شده باید دنبال کار بگردن. ولی اگه همون بچگی رفته بودن دنبال علاقشون تا وقتی بیست سالشون میشد دیگه راهشون و پیدا کرده بودن و بهترین استا میشدن و پول در میاوردن. و هرکس تو حرفه خودش حرفه ای میشد چون از سن کم یاد گرفته بودن. اونایی هم ک به درس علاقه داشتن و درس خون بودن و تحصیل کرده هامون هم میرفتن سر کارای دولتی بازم نسبت ب حرفه شون خیلی خبره میشدن.

هیچ کس صرفا به خاطر تحصیلات پولدار نشده هیچ هم هم به خاطر بی سوادی پول دار نشده اصلا مسئله ثروت و در ...

نقش پرورش در اموزش پرورش چیه دقیقا؟