2777
2789
یعنی به خانواده ات راز همسرتو گفتی کاش به خودش میگفتی... درسته ادم ناراحت میشه اما دیگه کاری که نمیش ...

اون زمان اوایل ازدواجمون بود و من نمیدونستم واقعا چیکار کنم باید با خانوادم مشورت میکردم 

مادرم از شدت ناراحتی حال بد من فکر کرد دعوا کردیم مجبور شدم بهش بگم و البته الانم خوشحالم که به همسرم نگفتم چون دیگه از چیزی نمیترسید ،میگفت این که همه چیو میدونه و هیچی نگفت پس دیگه هیچی نمیگه

چ تفاوتی؟

نمیتونم اینجا واضح بگم که ولی تفاوت واضحش کنترل این میل هست که در اقایرن خیلی سخت و تقریبا نشدنی هست و باید یه جوری تخلیه بشن من الان باردارم هشت ماهه عذر, میخام رابطه ای ک خوشایند, خودم باشه نداشم به خاطر, بچه چون من زنم و میتونم خودم رو کنترل کنم اما برا اونا شدنی, نیس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون زمان اوایل ازدواجمون بود و من نمیدونستم واقعا چیکار کنم باید با خانوادم مشورت میکردم  مادر ...

اره ولی چون قبلا بوده به روش نیار.. با هر مردی که ازدواج کنی به احتمال بالای ۹۹ درصد رابطه داشته قبلا...من نه میپرسم نه بهش فکر میکنم

تجسس کردم یه بار یه نامه از تو وسایلاش پیدا کردم که دختر نوشته بود که دوستت دارمو از این حرفا ولی چو ...

وای خدا امان از بعضی دخترا

دختر دبیرستانیا گندشو در اوردن دیگه

بیرونم شوخی شوخی بند مردا و پسرا میشن

مهمترین احساس شما،احساسیه که به خودتون دارید