من فهمیدم که داشته کلی غصه خوردم دو هفته اشک ریختم با خانوادم در میون گذاشتم و در آخر به روش نیاوردم ...
یعنی به خانواده ات راز همسرتو گفتی کاش به خودش میگفتی... درسته ادم ناراحت میشه اما دیگه کاری که نمیشه کرد وایه زمانی بوده که ما نبودیم تو زندگیشون...هر ادمی یه گذشته ای داره... من قبلا عاشق کسی بودم اگه اینو همسرم بره به خانواده اش بگه هیچ موقع نمیبخشمش
خب آدمها توی یک دوره ای اشتباهات بزرگی میکنن و بعد پیشمون میشن. دیگه الانش مهمه که نسبت به شما تعهد ...
من اون موقع خیلی عذاب کشیدم ولی مربوط به سه سال پیشه،فراموش میشه،هرچند گاهی با یادآوریش بازم خیلی غصه میخورم ولی الان متعد باشه دیگه موردی نداره اون زمان کسی رو نداشته بهش متعد باشه
این زنهای خیلی عذرمیخوام ج...زندگیهاروبه گندمیکشن وفقط پول براشون مهمه.شوهرم اونروز سه تامسافرداشته دوتازن ویه مرد همیشه مسافرمیزنه چون مسیرش دوره میگه حداقل پول بنزینم دراد.گفت اقا پیاده شد اون دوتازن پشتی اونیکه سنش بیشتربودباصدای بلندگفت چه مژه هایی داری!اون یکی هم گفت قابلتونداره!منم گفتم خانم صاحب دارن لطفا پیاده شین.یه چیزایی تعریف کرده که نظرم نسبت به زنها خیلی عوض شده همیشه فکرمیکردم این مرده که اول میره جلو ولی بعضی زنهاهم دریده شدن
خب بهتره زیاد تو زندگی قبلیش تجسس نکنین که متوجه چیزی بشین که عصبیتون کن ولی خب منم روی این مورد حس ...
تجسس کردم یه بار یه نامه از تو وسایلاش پیدا کردم که دختر نوشته بود که دوستت دارمو از این حرفا ولی چون معلم دبیرستان دخترانه بود حاشا کرد که دخترای دبیرستان انداختن تو وسایلاش
خب اگه بهت بگه من با یکی رابطه داشتم عکس العمل بدی نشون نمیدی؟؟ من حس خوبی ندارم کسی بگه این رو. به ...
من به شخصه برام مهم نیس انچنان البته ترجیح میدم نداسته باشه قبل ازدواج اما خب شدنی نیس بهرحال بنطر شما رابطه نداشته باشن چیکار باید میکردن؟ با خودشون؟ اینو میپسندین؟ من که متنفرم تز, این کار چون واقعا ادم رو مریض میکنه