2821
2789
عنوان

سوال دارم

124 بازدید | 14 پست

من کلا از بچگی زیاد با دختر ارتباط نداشتم چیز زیادی دربارشون نمیدونم، توی فامیل هم دختر هم سن نداشتم از بچگی بطور مثال رفتارها و احساسات دخترها بشناسم، الان خیلی با هم جنس خودم به راحتی میتونم ارتباط بگیرم حتی هر دفعه ماشین سوار میشم با راننده صحبت میکنم با مسافر صبحت میکنم و اصلا اضطراب ندارم، اما وقتی از یک دختر خوشم میاد فقط نگاه میکنم نمیدونم چی کنم واقعا، راهکاری دارید؟ شما چجوری بهتون درخواست بدن ناراحت نمیشید و بهتون برنمیخوره؟ معذرت میخوام، اینجا جای همچین سوالی نیست ولی خب محدودیت های اینترنتی مجبورم کرده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میری جلو با احترام پیشنهاد میدی دیگه، به شخصه از پسرای خجالتی و اونایی که هی دست دست میکنن متنفرمممم

میگم که خجالتی نیستم با هم جنس خودم چون ارتباطات زیاد داشتم مشکلی ندارم ولی با جنس مخالف نمیدونم چطور باید حرف بزنم ناراحت یا عصبی نشه

میگم که خجالتی نیستم با هم جنس خودم چون ارتباطات زیاد داشتم مشکلی ندارم ولی با جنس مخالف نمیدونم چطو ...

نه ناراحت میشن نه عصبی به شرط اینکه با احترام رفتار کنی، اونم نه بیش از حد و اگزجره و ادبی که طابلو باشه😂مثلا بهش بگی بانو احتمالا بالا بیاره😂😂

life is better in pink🎀

نه ناراحت میشن نه عصبی به شرط اینکه با احترام رفتار کنی، اونم نه بیش از حد و اگزجره و ادبی که طابلو ...

سلام خانم معذرت میخوام وقتتون میگیرم من شمارو دیدم ازتون خوشم اومد، اگر مشکلی ندارید باهم بیشتر آشنا بشیم؟؟

چطوره؟ اینقدر ساده و معمولی خوبه؟

من دخترم و فقط تجربه و پیشنهاد هایی که داشتم رو بهت میگم اول اینکه خودم به شخصه ببینم چه حضوری چه مجازی خیلی گرم بگیره ( منظورم مزه پروندن هستش) و پیشنهاد بده خوشم نمیاد حس میکنم آدم زبون بازیه . از پسرایی که دوست های دختروشون یا پسرشون رو یاااا حتی تو گروه کراشیابی دانشگاه بزنن بعد خودشون هیچ اقدامی نکنن هم نه .. خب این برام معنی نداره کسی که خوشش میاد مثل یک مرد محترم میاد درخواست میده و تمام

مرا در جایی پیدا کن که جمعیت کمتر باشد، آسمان آبی باشد و باد آزاد باشد. مرا در میان فراموششدهها بیاب، رهاشده به آنکه جویای حضور من است. مرا در جمع غیب بیاب.

من دخترم و فقط تجربه و پیشنهاد هایی که داشتم رو بهت میگم اول اینکه خودم به شخصه ببینم چه حضوری چه م ...

ممنون از نظرتون، تو ارتباط حضوری چطور رفتار بشه؟ فقط در حد چند جمله باشه و یک راه ارتباطی و تمام ؟ و بعد سر وقت پیام بدم برای بیرون رفتن و صحبت کردن؟ خوبه اینجوری؟

ممنون از نظرتون، تو ارتباط حضوری چطور رفتار بشه؟ فقط در حد چند جمله باشه و یک راه ارتباطی و تمام ؟ و ...

آره درحد چند جمله کافیه شماره تلفنی یا آیدی چیزی بگیر . بعد که رفتی خونه بهش پیام بده و صحبت کن حالا طی صحبت ها یک دیت جای درست کافه ای چیزی بزار همو ببینین . یک چیزی داداش گلم اگه حتی جواب رد شنیدی رفتار بدی از خودت نشون نده هر آدم محترمی واقعا شایسته است از دید آدما نه آدم بددهن و بی شخصیت . و اینو بدون اگه یک درصد جواب رد شنیدی چیزی از ارزش تو کم نشده نکته مثبت اینه جسارت کردی و رفتی جلو واقعا همین کافیه..

مرا در جایی پیدا کن که جمعیت کمتر باشد، آسمان آبی باشد و باد آزاد باشد. مرا در میان فراموششدهها بیاب، رهاشده به آنکه جویای حضور من است. مرا در جمع غیب بیاب.