2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا رک باید برخورد کرد تا دیگه به خودشون اجازه اینکارو ندن. هیچ ملاحظه ای نکن و اگر جایی ناراحت شدی حتما به شخص مقابل بگو که این موضوع اذیتت میکنه و دوست نداری در موردش حرف بزنی.

حسودن دارن از حسودی میمیرن میخوان ببینن طرف چی میکنه حسودی کنن همش خراب شه

فقط جواب چرت و پرت بهشون بدین نه راست یا سوالاشونو با سوال جواب بدین

یا هعی بپرسین چرا، خب چرا؟

جواب نمیدم خودش بفهمه، یه همکلاسی دارم تا چیزی توی گوشیم نشون دوستام میدم اگر اونم باشه سریع میگه منم ببینم چیه کیه ،منم هیچوقت نشونش نمیدم میگم تو نمیشناسی و... اخرش بازم میگه نشونم ندادیاااا، ادم انقدر پرو اخه.

life is better in pink🎀

فضول بی ادب خیلی بدتره

من در سوپری داشتم خوراکی میگرفتم یهو یه دختری(صرفا میشناسمش) اومد گفت مگه تو رژیم نبودی میخواستی بری عروسی؟ بعد من گفتم نه بعد باز گفت چرا موهاتو رنگ کردی منم که بی زبون اصلا دهنم قفل میشه نمیدونم چی بگم اون لحظه. فقط شونه بالا انداختم مغازه داره هم گفت موهاشو مسسسی کرده

خیلی ناراحت شدم.

کاملا رک باید برخورد کرد تا دیگه به خودشون اجازه اینکارو ندن. هیچ ملاحظه ای نکن و اگر جایی ناراحت شد ...

سلام.ببین ب روش های مختلف نشون دادم بدم میاد تو گوشیم سرک بکشه اخرش دید هیچ جوره راه نداره.مستقیم پرسید ک انلاینی چی میکنی منم گفتم ببخشید ولی همسرم تا حالا چنین سوالی نپرسیده از من و اگرم بپرسه هرگز جوابشو نخواهم داد.

بازم جلسه بعدش ک دیدمش میگفت که اطلاعاتت کامل و دقیقه ولی معلوم نیست از کجا بدست میاری.میگفت خبرای قبل این که کسی در موردش بدونه تو میدونی بعد بقیه متوجهش میشن.😂من رازدارم بخاطر همین همه با من حرف میزنن خو چی کنم.بشینم لو بدم که چه کسی چه چیزی گفته

فضول بی ادب خیلی بدترهمن در سوپری داشتم خوراکی میگرفتم یهو یه دختری(صرفا میشناسمش) اومد گفت مگه تو ر ...

چه بی تربیته.اون مغازه داره چه بی تربیت تر تررر...اه ...بدم میاد ازشون

جواب نمیدم خودش بفهمه، یه همکلاسی دارم تا چیزی توی گوشیم نشون دوستام میدم اگر اونم باشه سریع میگه من ...

خو این مورد اگه توی جمع اتفاق میوفته خو طبیعیه بنظرم.این مورد من تو خصوصیم وارد شده.مثلا میگه ایا با همسرت مشکل داری؟!تو دلم میگم خو ب تو چه