2777
2789
عنوان

مادرشوهر

102 بازدید | 6 پست

چیکار کنم باهاش هرجا میره میشینه بد منومیگه داستان درست میکنه برای خودش وتحویل مردم میده

چرا دست از سرم برنمیداره؟

نه رفت و آمد دارم باهاش نه زنگ میزنم که کاری به کارمنداشته باشه باز همش زر میزنه...

هرجا شنیدی پشتت حرف زده

با یه لحن دلسوز و ناراحت بگو

چی بگم والا . خودمون هم ناراحتیم . مشکلات اعصاب شدید داره . پشت شما هم به ما خیلی بد میگه . اما چون شرایط رو میدونیم اهمیت نمیدیم

یه بغض ریزی تو کلامت باشه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

هرجا شنیدی پشتت حرف زده با یه لحن دلسوز و ناراحت بگو چی بگم والا . خودمون هم ناراحتیم . مشکلات اعصاب ...

بخدا۲۲ جلسه رفتم مشاوره که چطور باهاش رفتار کنم از هر دری وارد شدم فایده نداشت مشاوره گفت اختلال شخصیتی داره شدید

ولی یه زبونی داره که همه رو با دروغای خودش راممیکنه و تحت تاثیر قرار میده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخدا۲۲ جلسه رفتم مشاوره که چطور باهاش رفتار کنم از هر دری وارد شدم فایده نداشت مشاوره گفت اختلال شخص ...

مشاوره راه اصولی بهت یاد میده و بیشتر برای تقویت احساس و منطق خودت

من راه ضربتی بهت میگم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اره بخدا باید کیش و ماتش کنم😅

تمام