طرفم فامیل اونطوری بگم عشق و عاشقی راحت باشیم خیلیییی زیادد یه سره زنگ و تماس نه در حد روزی یه خبر گرفتن، ولی ابراز احساسات و اینا کردیم حالت محترمانه و مهربون داریم میریم جلو ،۳۶سالش استایلش مردونه و ایناس ،حالا واسه اولین بار ب احتمال زیاد این ماه بریم سر قرار چی بگیرم براش؟تو چه قیمت؟ از اینستاش فهمیدم ساعت دوست داره حدود ۵یا ۶تومن در میاد ساعت خوبه ب نظرتون؟؟
من ست کمربند و کیف چرم اصل خریدم برا تولد شوهرم اما استفاده نمیکنه اهلش نیست
ببین هرچی کارایی بیشتری داره براش همون بگیر
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️ اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/