2777
2789
عنوان

چی بگیرم برای ولنتاین

263 بازدید | 28 پست

طرفم فامیل اونطوری بگم عشق و عاشقی راحت باشیم خیلیییی زیادد یه سره زنگ و تماس نه در حد روزی یه خبر گرفتن، ولی ابراز احساسات و اینا کردیم حالت محترمانه و مهربون داریم میریم جلو ،۳۶سالش استایلش مردونه و ایناس ،حالا واسه اولین بار ب احتمال زیاد این ماه بریم سر قرار چی بگیرم براش؟تو چه قیمت؟ از اینستاش فهمیدم ساعت دوست داره حدود ۵یا ۶تومن در میاد ساعت خوبه ب نظرتون؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه پیج هست چرم مشهد سفارش میدی عالی با باکس شیک

سال من بهترین سال میشه سالی که زندگی پر از زیبایی است❤️😍🤗

ساعت عالیه

ببین اهل چیا هست

من ست کمربند و کیف چرم اصل خریدم برا تولد شوهرم اما استفاده نمیکنه اهلش نیست

ببین هرچی کارایی بیشتری داره براش همون بگیر

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

اگه بری ببینی برات یه چیز دو تومنی خریده چی؟؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
همون دو ب شکم،ولی اخه تایم ولن میفته

نیازی نیست عزیزم دیت اول سال بعد مناسبت های بعد

اول خودش ثابت کنه اون آقا اول هدیه بده بهتون بعد شما