2777
2789

عزیزم من چندنا چیزی ک خودم استفاده میکنم و واقعا تاثیر داشته رو بهت میگم .. اولی ضد جوش برایت مکس دومی ضد جوش ام کیو .. محلول کلیندامایسین هم خوبه

روزای اول جوش از برایت مکس بزن روش یه نقطه کوچیک همینجوری من میزارم یکم میمونه رو جوشم .. این کارو یکی دو روز میکنم بعدش یکم که التهابش خوابید میزارم همینجوری یکم روش باز باشه تا زخم از زیر ترمیم شه بعدش ک مطعن شدم زخم جوشم خشک شده روش ام کیو میزنم و میزارم خشک شه وقتی خشک شد بعد چندددد ساعت این ام کیو رو ک میکنم یک لایه از روی جوشم برداشته میشه و هم رنگ پوستم میشه ... بعد برای ترمیمش ویتامین سی اریکه استفاده میکنم . روندش یه چند روزی طول میکشه اما خب خوب میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من جوش توی صورتم و روی کمر و بازو و اینا داشتم رفتم دکتر بهم نورم اسکین ۲۰ داد ، ۲ روز در هفته باید میخوردم اون جواب بود برام ، بهتره بری دکتر اونا بیشتر میفهمن

هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه ی هیچ...

تجربه ی من

اول از همه و بهترین درمان بزاق دهان هست مخصوصا صبح ها یا مدتی که چیزی نخورده باشی

ضدعفونی میکنه خشک میکنه بدون اینکه جاش بمونه

قربون بزرگی خداااا

یعنی صبح ها بزاق دهان رو بزن روی حوش ها

روزی چند بار هم تکرار کن

دوم روغن بنفشه اصل شنیدم یک هفته ای خیلی کم میکنه روزی دو سه نوبت بزنی

یک نکته خیلی مهم اینه که حتماااا وقتی از بیرون میایی سریع صورتتو با شامپو بچه فیروز یا فیس واش خیلی خوب بشوری حتی تا نزدیکی های گردن

و اینکه یک روسری تمیز نخی بردار بنداز رو بالشتت

و هر روز صبح روسری رو مجددا بشور بنداز زیر نو آفتاب

ژل الوورا هم خیلی خوب جاشو میبره

حوش یک طرف جاش یک طرف دیگه که مصیبته

راستی حواست به کبدتم باشه

ببین چیا میخوری

عرق کاسنی روزی دو سه استکان برای کبد عالیه