2777
2789
عنوان

گذشته شوهر

200 بازدید | 15 پست

من ۲ ساله با همسرم ازدواج کردم ازدواجمون عاشقانه بود کلی ذوق داشتم

شوهرم هیچ وقت احازه نمیداد به گوشیش دست بزنم یه هفته بعد ازدواج یه شب که خواب بود رفتم سراغ گوشیش رمزشم قبلا دیده بودم کلی چت با دختر و کلی عکس و.....

دیدم که حالم خیلییییی بد شد چون من شوهرم اولین دوست پسرم بود با نصف دخترای شهرمون بود این به کنار

رفتم داخل اس ام اس هاش دیدم با یه مرد چت کرده بودن که مرده گفته بود... بزرگ جونم و پول برا همسرم فرستاده بود چند بار بعد گفته بود ساکی که برات زدم رو دوست داشتی اونه مرد به همسرم گفته بود(ببخشید بی سانسور میگم که متوجه بشید) بارها بهش پول و شراب داده بود که همسرم بره اون مردو .....

خیلی حالم بد شد زدم زیر گریه و جیغ میزدم بیدار شد گفت چیشده منم گفتم اینا چیه من با یه کون.ی ازدواج کردم زنگ زدم به مامانم بیاد دنبالم گرفت گوشیمو شکست...

۲ سال از اون ماجرا گذشته اما نمیتونم فراموش کنم هروقت با یه پسر میره بیرون حس میکنم....

چیکار کنم لطفا کمکم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم طلاق میگرفتم چطوری بدون هیچ اطلاعاتی از طرف باهاش ازدواج میکننین

همسایه دیوار به دیوار بودیم جدا از این کلیییی تحقیق کردیم حتی یه نفر هم بدشو نگفت

همسایه دیوار به دیوار بودیم جدا از این کلیییی تحقیق کردیم حتی یه نفر هم بدشو نگفت

بمیرم برات به نظم یه مشاوره برو ولی اگه تغییری تو احساست نکرد طلاق بگیر خلاص کن خودتو زندگی اینجوری ارزشش رو نداره حتی اگه اون اقا اون کاراشو تکرار نکنه که بعید میدونم