2777
2789
عنوان

دروغگو

117 بازدید | 16 پست

با نوجوونی که همش دروغ میگه باید چکار کرد؟؟

پیش بقیه میشینه الکی راجب خانوادش دروغ میگه (من و کتک میزنن و بهم سخت میگیرنو...) روانشناس هم رفته اونم میگه خودش باید بخواد خوب بشه و این حرفارو نزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواد مرکز توجه باشه یا بهش محبت کنن؟ روانشناسه باید بتونه ریشه مساله رو پیدا کنه ولی اکثرا روانشناسا فقط گوش میدن و ریشه ای کم پیدا میشه حل کنن مساله رو

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

توجه و محبت کنید بهشکمبود محبت و توجه داره

از نظر محبت واقعا چیزی کم نداره

بهترین کلاسارو میره

بهترین هارو میپوشه

بهترین رفتار باهاش میشه

الان بهش بگی میگه من نگفتم یا شوخی کردم

بنظرم دنبال جلب ترحم و توجه هست اگه بیشتر باهاش وقت بگذرونید و محبت کنید بهتر نمیشه ؟؟

بخدا بهترین رفتار باهاش میشه کسی سر به سرش نمیذاره اذیت نشه مثلا ولی اصلا قدر نمیدونه

میخواد مرکز توجه باشه یا بهش محبت کنن؟ روانشناسه باید بتونه ریشه مساله رو پیدا کنه ولی اکثرا روانشنا ...

من خودمم همین حس و دارم

ولی وقتی بهش از طرف خانواده توجه میشه توجه بقیه رو واقعا میخواد چکار

آره واقعا بنظرم

شایدم واقعا شوخی میکنه نه؟

پیش ما اینجوری میگه

با دوستش صحبت میکردم میگفت افسرده هست

گفته یکسال بیمارستان بستری بودم و مامانم منو فحش میده به بابام میگه منو بزنه😐😐😐درصورتی که باباش آزارش به مورچه هم نرسیده فحشم که اصلا تو خونه نبوده هیچوقت 😑

پیش ما اینجوری میگه با دوستش صحبت میکردم میگفت افسرده هستگفته یکسال بیمارستان بستری بودم و مامانم من ...

وا خاک به سرم ببرش مشاور

خیلی اوضاعش بده🥲

پس شوخی هم نمیکنه

از کجا فهمیدید به دوستش چی میگه؟

قوی🤍💫

وا خاک به سرم ببرش مشاورخیلی اوضاعش بده🥲پس شوخی هم نمیکنهاز کجا فهمیدید به دوستش چی میگه؟

مشاوره چند جلسه رفته دیگه نمیاد

نه واقعا اما خب نمیدونم چرا میخواد دل بقیه براش بسوزه

دیدمش بیرون ازش پرسیدم اینارو گفت😑