2777
2789

از ازدواجتون راضی هستین؟

بعد ازدواج درستون رو ادامه ندادید؟پیشرفت داشتید بعد ازدواج ؟

من ۲۳سالمه و مجردم اصلا هم اصرار به ازدواج ندارم چون خیلی زوده ولی خواستگار خوب هم دارم میترسم تو این سن ازدواج کنم پیشرفت نکنم و کلی زندگیم بشه خانه داری من لیسانسم خودم مدرک زبان دارم و قصد دارم ادامه تحصیلم بده اما مدام توی ذهنم میگم نکنه نشه نتونم همزمان ادامه تحصیل و کلاس های مختلف رو برم

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

سنت خوبه برا ازدواج ولی برا اون چیزایی که گفتی باید با طرف به توافق برسی دیگه

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط شما خوبه به اندازه کافی موفق هستی

سن پایین بدون موفقیت به اون دخترایی میگن ک زیر ۲۰ سال هستند اغلب دیپلم هم ندارن هیچ هنری ندارن

واسه اونا میگن ازدواج جلوی پیشرفت شونو گرفته نه شما

سنت خوبه برا ازدواج ولی برا اون چیزایی که گفتی باید با طرف به توافق برسی دیگه

اگه طرف گذاشت و من نتونستم چی اصلا نمیدونم میتونم یا نه

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

♡بله ک راضیم خیلیم از خدا بابتش ممنونم

درسمو ادامه دادم در کنارش کلیییییییی کارای دیگه کردم چیزای ک علاقه داشتم پیگیری کردم و اینا همش با تشویقای همسرم انجام شد

خود را ضعیف و کم ندان 💕 تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکنبر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

شرایط شما خوبه به اندازه کافی موفق هستی سن پایین بدون موفقیت به اون دخترایی میگن ک زیر ۲۰ سال هستند ...

زیر ۲۰ ازدواج کردم دانشجو ام شاغلم هستم هنوزم زیر ۲۰ ام 😂

پروف عکس شوشومه از کنار برو که برق چشاش اتیشت نزنه 🧿🧿🧿🧿
شرایط شما خوبه به اندازه کافی موفق هستی سن پایین بدون موفقیت به اون دخترایی میگن ک زیر ۲۰ سال هستن ...

آخه من پیشرفت رو تو این میبینم فوق یا دکتری بگیرم

دوتا زبان دیگه بلد باشم شغل خیلی خوب پیدا کنم

احساس میکنم که چی یه لیسانس و یه مدرک زبان

♡بله ک راضیم خیلیم از خدا بابتش ممنونم درسمو ادامه دادم در کنارش کلیییییییی کارای دیگه کردم چیز ...

خداروشکر😍

زیر ۲۰ ازدواج کردم دانشجو ام شاغلم هستم هنوزم زیر ۲۰ ام 😂

آفرین 👏🏻

اما خیلیا اینطور نیستند

شوهراشون اجازه ادامه تحصیل نمیدن یا خودشون تمایل ندارن

منظورم اینه اونایی که از موفقیت جا میمونن این مدل افراد هستند