2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.


برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما با تور چهار روزه رفتیم كه متاسفانه با توجه به قیمت تور و لیر  اونطور كه باید لذت نبردیم .با اینكه سه میلیون دادیم هتل سه ستاره كیفیت پایینی رزرو شده بود برامون.هتلمون تو محله لاله لی بودو تنها ایرادش این بود كه شبای خیابون استقلال رو كه تعریفشو زیاد شنیده بودیم رو ندیدیم وگرنه به خیلی جاها نزدیك بودیم. برنامه آفلاین گوگل مپ خیلی به دردمون خورد و همه جا با مترو و تراموا راحت و سریع میرفتیم.یه اشتباهمون این بود كه از قبل برنامه دقیقی نریخته بودیم و باعث اتلاف وقتمون شد یعنی به محله سلطان احمد كه نیم روز گشتنش كافی بود دوبار رفتیم.روز اول صبح با مترو به تقسیم رفتیم و خیابون استقلال رو تا انتها اومدیم پایین، مغازه های جذابی داشت با قیمتهای بالا و یك كلیسا كه بازدیدش رایگان بود و مراسم مذهبی در حال اجرا بود، رستورانهایی با بالكن های بزرگ و بازم قیمتای بالا هم زیاد بود در انتها هم برج بسیار زیبای گالاتا از بین ساختمونا سر به آسمون زده بود.انتهای خیابون به پل دوطبقه گالاتا رسیدیم كه طبقه پایینش  پر از رستوران بود و بوی تند ماهی حالمونو بهم زد، پل رو رد كردیم و به اسكله رسیدیم كه محل كشتی های تفریحی و دولتی بود. كمی هم به سمت پایین پیاده رفتیم و به محله سلطان احمد كه مساجد سلطان احمد، ایاصوفیه ، كاخ توپقاپی وخیلی از اماكن تاریخی اونجا جمع شدن رسیدیم ولی چون خسته بودیم به هتلمون برگشتیم ، اگه كسی اهل ورزش و پیاده روی طولانی باشه میتونه یك روزه از صبح تا شب مهمترین جاهای استانبول رو بگرده (این یه نكته مهمی بود كه میخاستم بگم ! )


نكته مهم دیگه اینكه به تحقیقات خودتون و خوندن تجربه و سفرنامه ها بیشتر اعتماد كنین تا به حرف اهالی اونجا. من قبل رفتن مراكز خرید ارزون و زمان حراجی هارو خونده بودم ولی آقای لابی من تكذیب كردن كه همچین حراجی هست و منو فرستادن به یه پاساژ دیگه ولی من عصر به اولیویوم كه صبح میخاستم برم رفتم و فهمیدم حراجی از صبح بوده و جنسای عالی رو بردن و با كلی حسرت چنتا چیز با قیمتای پایین و كیفیت واقعا عالی خریدم. 

نه انسانی دوست من است و نه انسانی دشمن من ، بلكه هر انسانی معلم من است.

ه نكته مهم دیگه یادم رفت بگم خانومایی كه تابستون میرین حتما از ضد افتاب و چتر استفاده كنین .من پلاژ رفتم و فرداش با كشتی تور بسفر رو رفتیم و لباسم آستین كوتاه بود. شب كه به هتل برگشتم پوستم سوخته و تاول زده بود و تا صبح از دردش خوابم نبرد و تا الانم هنوز خوب نشده !!!! 

نه انسانی دوست من است و نه انسانی دشمن من ، بلكه هر انسانی معلم من است.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792