2821
2789
عنوان

شیر نایلونی

87 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

۲۹ام شیر رو خریدم نایلونشو انداختم یادم رفته تاریخ انقضاش تا کی بود الان جوشوندمش سالمه انگار بوی بدیم نمیده استفاده اش کنم🥲؟؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سه روز فکر کنم تاریخ مصرف دارن بعدشم هیچ وقت خالی نکن بزار داخل ظرف خودش بمونه

اخه از نایلونش میریزه میخواستم زود استفاده کنم مهمون اومد نشد 🥲

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

فکنم معمولا تا ۱۰ ۱۲ روز اوکی باشه

اها خوبه پس ممنون

ی مقدار مصرف کن تا ببینی زنده میمونی یا ن بعدش اگه زنده موندی میتونی بقیشم نهایت تا دو س روز دیگه مص ...

😁میخوام امروز همشو شیربرنج کنم

به میل و میزان حساسیت خودت بستگی داره، خیلیا ببینن بو نمیده استفاده میکنن معمولا. انقد مواد نگه دارن ...

اره دیگه منم همین فکرو کردم اتفاقا

بوهم نمیداد

واااه نوش جونت پس حله

ممنون♥️😁

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز