2777
2789
عنوان

حجاب

724 بازدید | 15 پست

من کلا روسری دوست ندارم سرم کنم نه همیشه ها مثلا فامیلای مادرم که با حجابن جلو اونا سرم میکنم اما جلو شوهر خواهرم و دوستام و شوهراشون ام سرم نمیکنم چون من کلا همه دوستام تو هما دوره های زندگی اینطودی بودن اصلا روسری اذیتم میکنه خونه مادرشوهرم و جلو برادرشوهرام از اول پوشیدم ولی جاری بزرگترم نمیپوشه ۵شنبه تولد بچه جاریم بود وخواهراش بودن منم اونجا دیگه روسریمو در اوردم( مثلا تو عروسیمم ساقدوشام دوستامو شوهراشون بودن اونجام حجاب نداشتم و حتی وقتی برادر شوهرام اومدن تو تالار کلا اینجور مواقع حجاب نمیندازم اما لباس بازم نمیپوشم) بعد تولد همه خونه مادر شوهرم خوابیدیم صبح که بیدار شدیم منم دیگه شال نپوشیدم شوهرمم دیگه هیچی نگفت حالا اشل مطلب ازینجا شروع میشه که ظهر ما رفتیم خونه داداشم خواهرم بعد ۳ سال که جلو شوهرم روسری نمیپوشید ایندفعه سرش کرده بود و اونام زه بار دعواشون شده با شوهرش ،شوهرش جون حسوده و من نمیزارم ارتباطش با شوهرم زیاد شه حرصی شده حالا بهش گفته باید بپوشی شوهر منم گفت حالا که من نامحرم شدم و بد جشم توام باید بپوشی سر همین  دعوا شد و من اصلا نمیخوام بپوشم بابا من یه انسانم میتونم ب ای خودم تصمیم بگیرم جیکا کنم ؟ لطفا اونایی که مذهبین و به حجاب معتقد نصیحت نکنن که دوست ندارم با تشکر

باشه،،نصیحت نمیکنم،،،خوبه باز مهربون گفتی،،،بعضیا که ماهارو قورت میدن،،با تچکر😘

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا حجاب یا بی حجاب دو دستگی درست کردی اگ حجاب نمیخوای بگیری کلا نگیر اگ میخوای بگیری همه جا بگیر چون ی سری جاها حجاب داری خب شوهرت میگه چطور فلان جا حجاب داشتی حالا من میگم جلو شوهر خواهرتم داشته باش

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
یا حجاب یا بی حجاب دو دستگی درست کردی اگ حجاب نمیخوای بگیری کلا نگیر اگ میخوای بگیری همه جا بگیر چون ...

بعصی جاها نمیشه خوب مثلا طرف مذهبیه جلوش نمیشه دربیارم که ولی تو خانواده خودم که میتونم 😔 بعدم من روز اول گفته بودم بهش 

پس پای حرفت وایسا اگ قبلا باهاش طی کردی البته حق میدم ناراحت شه چون فکر کرده از دید دامادتون چشم پاک نیست بهش برخورده ولی شماهم کوتاه نیا وقتی قبلا باهاش طی کردی

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
پس پای حرفت وایسا اگ قبلا باهاش طی کردی البته حق میدم ناراحت شه چون فکر کرده از دید دامادتون چشم پاک ...

آره دقیقا میگه من راضی نیستم گفتم منم راضی نیستم بخاطر دعوای شخصیه دو نفر دیگه زنتو ناراحت میکنی 

اخه خداجلوی موهامعلوم پشت موهامومعلوم اون شال وسط کله چی میگ اخه یعنی فقط اون خارداره  

دقیقا کاش بفهمن ! من با اینکه یه بارم سوتی ازش گرفتم هیچوقت بهش خیانت نکردمو نمیکنم جشم و دلم پاکه کاش به جای مو برای مردا اینا مهم باشه

بگو خواهرم مذهبی شده ربطی ب تو نداره