من کلا روسری دوست ندارم سرم کنم نه همیشه ها مثلا فامیلای مادرم که با حجابن جلو اونا سرم میکنم اما جلو شوهر خواهرم و دوستام و شوهراشون ام سرم نمیکنم چون من کلا همه دوستام تو هما دوره های زندگی اینطودی بودن اصلا روسری اذیتم میکنه خونه مادرشوهرم و جلو برادرشوهرام از اول پوشیدم ولی جاری بزرگترم نمیپوشه ۵شنبه تولد بچه جاریم بود وخواهراش بودن منم اونجا دیگه روسریمو در اوردم( مثلا تو عروسیمم ساقدوشام دوستامو شوهراشون بودن اونجام حجاب نداشتم و حتی وقتی برادر شوهرام اومدن تو تالار کلا اینجور مواقع حجاب نمیندازم اما لباس بازم نمیپوشم) بعد تولد همه خونه مادر شوهرم خوابیدیم صبح که بیدار شدیم منم دیگه شال نپوشیدم شوهرمم دیگه هیچی نگفت حالا اشل مطلب ازینجا شروع میشه که ظهر ما رفتیم خونه داداشم خواهرم بعد ۳ سال که جلو شوهرم روسری نمیپوشید ایندفعه سرش کرده بود و اونام زه بار دعواشون شده با شوهرش ،شوهرش جون حسوده و من نمیزارم ارتباطش با شوهرم زیاد شه حرصی شده حالا بهش گفته باید بپوشی شوهر منم گفت حالا که من نامحرم شدم و بد جشم توام باید بپوشی سر همین دعوا شد و من اصلا نمیخوام بپوشم بابا من یه انسانم میتونم ب ای خودم تصمیم بگیرم جیکا کنم ؟ لطفا اونایی که مذهبین و به حجاب معتقد نصیحت نکنن که دوست ندارم با تشکر