2777
2789
عنوان

به نظرتون باهاش بمونم یا نه خیلی ذهنم درگیره نمیدونم چی درسته چی غلط

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 60 پست
فرهنگ خانوادگیمون نمیخوره بهم

ببین عزیزه دلم

خیلیا هستن که تازه وقتی میرن زیر یه سقف میفهمن اختلاف دارن

یکی از دلایلشم تفاوت فرهنگی و تربیتی خانواده هاست

شما حتی اگر عاشق طرف باشی وقتی اختلافات مالی و فرهنگی زیاد بشه اون عشق رو فراموش میکنید

حالا چرا فرهنگ مهمه؟چون اون ادم از بچگی با اون عقاید رشد کرده و تربیت شده، اینکه فکر کنی میتونی تغییرش بدی عملا ممکن نیست

چون ذات ادما وقتی خووشون بخوان تغییر میکنه

شما نمیتونی کاری بکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو ازدواج آدم به مشکل میخوره دیگه خانواده ها مثل هم نباشن

اگه خانوادت مخالفن الکی رابطه رو ادامه بدی خودت ضربه می خوری...چون در نهایت باید جدا شین

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

هر وقت میخوای یه ادم رو برای ادامه رابطت انتخاب کنی، به عرضه اون شخص برای چرخوندن یه زندگی نگاه کن. اینکه الان نداره با اینکه عرضه اش رو داره که در اینده در بیاره، دو بحث متفاوته. به شخصه ادمای بی عرضه ای که فقط از پول باباشون خوردن و بلد نیستن کار کنن رو برای یه زندگی مشترک نمیپسندم پس اگر فکر میکنی عرضه داره که کنارت بمونه و جفتتون رو خوشبخت کنه، بمون. و یادت باشه وقتی به نتیجه نرسیدی، به کسی فرصت های الکی نده....

خود شوهرتون چطوره؟ اوکیین باهم؟

شوهرم میدونه ک خانوادش بی فرهنگن اما اخرش خانوادشن بعضی جاها مجبوره ک طرف اونارو بگیره

اخرش حتی با شوهرمم بحثم میشه واقعا میتونم بگم بیشتر بحثم با شوهرم بخاطر نداشتن شعور و فرهنگ خانوادشه

آهان الان اینو دیدم احتمالا مامانت چون شهر دیگه این میگه از نظر فرهنگی به هم نمیخوریدبهترین کار اینه ...

ببین مامانم از نظر هم تفاوت فرهنگ شهری میگه هم تفاوت اقتصادی مثلا میگه اون طوری که من بزرگ شدم اون براش عجیبه و ...

آهان الان اینو دیدم احتمالا مامانت چون شهر دیگه این میگه از نظر فرهنگی به هم نمیخوریدبهترین کار اینه ...

بگم شناسایی میشم تو فرض کن من یکی از کلانشهر ها اون به شهر خیلی کوچیک

خود شوهرتون چطوره؟ اوکیین باهم؟

اگر از لحاظ مالی هم اختلاف دارید بتزم مشکل میخورید

اقتصاد مملکت خرابه، با تلاش هم متاسفانه حسرت خیلی چیزها به دل جوونا میمونه

شما وقتی یک رفاه نسبی و پایه داشتی در خانواده و با اون بزرگ شدی نمیتونی بری خونه ای که همون رفاه اولیه درش نیست

شاید بگی کنار میام اما به مرور زمان سخت میشه

ساده ترینش اینه که شما از بچگی کفش برند پات بوده

الان کفش برند زیر ۷م نیست

طرفت نتونه فراهم کنه کم کم احسای ناراحتی درت شکل میگیره