2777
2789
عنوان

ارزش من به چیه(فقط اقایون بیان)

211 بازدید | 6 پست

شاید سوال خیلیاتون باشه که ارزش ما به چیه.

بعد از چند سال خوددرگیری به این نتایج رسیدم که برای اقایون از جمله خودم مفیده

ارزش ما به خودمونه،یعنی شما نباید بترسین که مورد قضاوت و دادگری کسی قرار بگیرین! باید کاری که دوس داریمو بکنیم و از زندگی لذت ببریم ! خود من وقتی دیدم که تو جمع حالم خوش نیست(چون که از اونا والاترم) سریعا با همشون قطع ارتباط کردم و چسبیدم به خودم! هر کس قدرتون نمیدونه بزارینش کنار

ارزش ما نه به پوله نه ظاهر نه تحصیلات! این چیزایی هست که جامعه برای ما مرزبندی کرده!

نی نی یار محترم لطفا تایید بشه تا همه از تجارب من استفاده کنن

اره بابا خودتو عشقه

.میخواهم از تولید کنندگان سیگار پال مال بابت یک میلیارد دلارادعای خسارت کنم؛دوازده سال بیشتر نداشتم که سیگار را شروع کردم؛سالهای سال است که این شرکت دخانیات درست روی همین پاکت قول داده است که مرا بکشد.اما حالا من ۸۲سالم است؛واقعا که ای حقه بازهای پست..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینایی که گفتی هیچکدوم ارزش نبود والا همش پوچ و بی ارزش بود ولی بایکی از حرفات موافقم اونجا که گفتی میخایی فقط بچسبی به خودت اونجاش خوبه اینجوری دیگه کسی قرار نیست بد بخت بشه واین جای تشکر داره