2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درسنامه داره کامل تر از خیلی سبز نیست ولی اگه آسونتر بخوای ای کیو هست میتونی تک تک بگیری یا جا ...

من رشتم چیز دیگه ای بوده و انصراف دادم تازه سه روزه که دارم میخونم

نه پشتم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

کنکور ۴۰۵ یا۴۰۶ میخواس بدی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

اکثر تاپیکاتو خوندم استارتر زندگی سختی داشتی منم زندگیم تقریبا مشابه تو بوده با یه مادر روانی و پدر عوضی که ولمون میکنه ماها پیداش نمیشه

باز تو شاید وضعت بهتر شده باشه ولی من وضعم همچنان داغون

با یه بیماری افسردگی و ریزش مو

من پایه درسیم خوب بود تنها امیدم به همین کنکوره برا رهایی از زندگی فلاکت وارم

اکثر تاپیکاتو خوندم استارتر زندگی سختی داشتی منم زندگیم تقریبا مشابه تو بوده با یه مادر روانی و پدر ...

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم برات متاسفانه من حتی هزینه تحصیل ندارم و باید برم کار کنم بعد که پول دستم اومد بعدش بخونم