نارنگینارنجی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 776 عنوان طلای آبشده 80 بازدید | 8 پست کسایی که تجربه خرید طلای آب شده دارید راهنمایی کنید که باید به چه چیزایی دقت کنم تا معتبر باشه؟ قیمت هم اگه دارید بگید ، هیچ سایتی برام باز نمیشه بعد اینکه حدود ۲۰۰ دستم دارم ، منطقی هست بدم طلا آبشده ؟ یا اصلا طلا نخرم ؟ فقط میخوام بیارزشتر نشه 1404/11/03 | 13:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
about_hasti عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 39660 طلای زینتی کارمزد پایین بخر وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
واقعی0098 عضویت: 1404/03/11 تعداد پست: 2348 معلوم نیست چی میخواد بشهوضعیت کشور بحرانیهآبشده باید شماره انگ داشته باشه و اسم آزمایشگاه حک شده باشه روشو اینکه فاکتور مهر و امضا شده با مشخصات گرم و عیار و فی و مبلغ قابل پرداخت داشته باشه
نارنگینارنجی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 776 معلوم نیست چی میخواد بشهوضعیت کشور بحرانیهآبشده باید شماره انگ داشته باشه و اسم آزمایشگاه حک شده باش ... پس امکان کلاهبرداری درش زیاده ، استرس دارم همه پساندازمه که میخپاستیم باهاش ماشین عوض کنیم نشد حالام میترسم دو ماه بعد فقط بتونم باهاش چند کیلو گوشت بخرم
واقعی0098 عضویت: 1404/03/11 تعداد پست: 2348 پس امکان کلاهبرداری درش زیاده ، استرس دارم همه پساندازمه که میخپاستیم باهاش ماشین عوض کنیم نشد حالام ... از جای معتبر بخری مشکلی ندارهولی سعی کن پولت دست خودت باشه معلوم نیست چی میخواد بشه...
نارنگینارنجی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 776 از جای معتبر بخری مشکلی ندارهولی سعی کن پولت دست خودت باشه معلوم نیست چی میخواد بشه... پول که تو بانک هست ، منظورتون اینه پول نقد دستم باشه ؟ اینهمه پول رو مگه میدن ؟
واقعی0098 عضویت: 1404/03/11 تعداد پست: 2348 پول که تو بانک هست ، منظورتون اینه پول نقد دستم باشه ؟ اینهمه پول رو مگه میدن ؟ آره پول نقد دستت باشه یکمپول خودمم بانکه حدود ۴۰۰ نگرانم چی میخواد بشه...جنگ بشه پولمون بی ارزش میشه؟
نارنگینارنجی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 776 آره پول نقد دستت باشه یکمپول خودمم بانکه حدود ۴۰۰ نگرانم چی میخواد بشه...جنگ بشه پولمون بی ارزش میشه ... بیارزش که هیچی مگه اونموقع اصلا بانک پول میده ؟ مثل ۱۲ روز که فقط میشد از عابر بانک ۲۰۰ بگیریم
واقعی0098 عضویت: 1404/03/11 تعداد پست: 2348 بیارزش که هیچی مگه اونموقع اصلا بانک پول میده ؟ مثل ۱۲ روز که فقط میشد از عابر بانک ۲۰۰ بگیریم 😔