2777
2789
عنوان

بخشیدن مهریه

38 بازدید | 3 پست

تو عقدم با خانومم بحثم شده در آستانه طلاقیم ولی خانم نمیخاد طلاق بگیره میخاد زندگی کنه ولی من دودلم برا موندن هرچی داشتم به نام کسی دیگه زدم و حسابامم خالی کردم،خانوم و خانوادش میدونن این قضیه رو،حالا میخام به خانوم بگم یا مهریشو ببخشه و زندگی کنیم یا هم بره برای مهریه و طلاق اقدام کنه.

چون همه چی رو به نام کسی دیگه زدم نمیتونم اطمینان کنم اگه برگشت بدم اموال رو خانوم بعدا برا مهریه اقدام نکنه،اخه مهریشم خیلی بالاست،تا اخر عمر هم که نمیشه چیزی به نامم نباشه.

نظرتون چیه؟چیکار کنم؟راهکاری ندارید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه این راه هارو رفتم و بدون نگاه تعصبی به جنسیت میگم

ریسک اینکه مال و اموالتو ببره بله هست قطعا از مهریه نمیگذره خب راحت

بخواد زندگی هم بکنه شما نگو همه رو ببخش یه مقدار معقول بذار باشه که اونم دل گرم بشه نگه فردا راحت طلاقم بده


یا اگر چیزی دارید در همون قبال مهریه معقول بهش بده و خلاص برگردید سر زندگی جدا نشید


اگرم که کلا نمیخواید زندگی کنید که بحثش جداست

ولی از بابت بردن مالت بله امکانش هست

اینکه میگی تا کی به اسمم نباشه چارهای نداری باید بزنی به اسم پدری مادری خواهری کسی در ازاش ازشون امضا بگیری که متعلق به شماست و حق ندارن بفروشن یا بپیچونن


ولی به نظرم توافق کنید رو یه مقدار و برگردید

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز