2777
2789
عنوان

بخشیدن مهریه

508 بازدید | 3 پست

تو عقدم با خانومم بحثم شده در آستانه طلاقیم ولی خانم نمیخاد طلاق بگیره میخاد زندگی کنه ولی من دودلم برا موندن هرچی داشتم به نام کسی دیگه زدم و حسابامم خالی کردم،خانوم و خانوادش میدونن این قضیه رو،حالا میخام به خانوم بگم یا مهریشو ببخشه و زندگی کنیم یا هم بره برای مهریه و طلاق اقدام کنه.

چون همه چی رو به نام کسی دیگه زدم نمیتونم اطمینان کنم اگه برگشت بدم اموال رو خانوم بعدا برا مهریه اقدام نکنه،اخه مهریشم خیلی بالاست،تا اخر عمر هم که نمیشه چیزی به نامم نباشه.

نظرتون چیه؟چیکار کنم؟راهکاری ندارید؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من همه این راه هارو رفتم و بدون نگاه تعصبی به جنسیت میگم

ریسک اینکه مال و اموالتو ببره بله هست قطعا از مهریه نمیگذره خب راحت

بخواد زندگی هم بکنه شما نگو همه رو ببخش یه مقدار معقول بذار باشه که اونم دل گرم بشه نگه فردا راحت طلاقم بده

یا اگر چیزی دارید در همون قبال مهریه معقول بهش بده و خلاص برگردید سر زندگی جدا نشید

اگرم که کلا نمیخواید زندگی کنید که بحثش جداست

ولی از بابت بردن مالت بله امکانش هست

اینکه میگی تا کی به اسمم نباشه چارهای نداری باید بزنی به اسم پدری مادری خواهری کسی در ازاش ازشون امضا بگیری که متعلق به شماست و حق ندارن بفروشن یا بپیچونن

ولی به نظرم توافق کنید رو یه مقدار و برگردید