2777
2789
عنوان

صبح گوهی داشتم

189 بازدید | 10 پست

اول صبح با دو نفر دعوام شد یکی راننده اسنپ یکی همکارم. به هیچ کدومشون هیچ کاری نداشتم و شروع کننده بحث نبودم، هر دو کاملا بی دلیل پاچهمو گرفتن انگار فقط میخواستن عقده شونو خالی کنن! خیلی خیلی عجیب بود.

البته که به هر دوشون ریدم و بی جوابشون نزاشتم.

حالا دیگه تموم شده فراموشش کن و روزت ادامه بده

اینجا ستاره ها همه خاموشند اینجا فرشته ها همه گریبانند اینجا شکوفه های گل مریم بی قدرتر زد خار بیابانند اینجا نشسته بر سر هر راهی دیو دروغ و ننگ و ریاکاری در آسمان تیره نمی بینم نوری ز صبح روشن بیداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا امروز همه با راننده های اسنپ دعوا کردن؟😂

نتیجه راننده گرفتن بغل خیابون این راننده های بی فرهنگ و بی ادب میشه دیگه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چرا امروز همه با راننده های اسنپ دعوا کردن؟😂نتیجه راننده گرفتن بغل خیابون این راننده های بی فرهنگ و ...

مرتیکه اصلا انگار یه عقده ای تو دلش گیر کرده بود میخواست یه جا خالی کنه. بهش گفتم از اسنپ میندازمت بیرون مرتیکه دوزاری. پیاده شد فحش داد😆😆

مرده؟

آره. فکر کن یه مرد گنده ایکبیری ۴۰ ساله با من ۲۰ ساله دهن به دهن میکرد و عین بچه ها داد میزد و سریع میخواست جواب بده و کم نیاره😆😆 منم با خونسردی جواب میدادم بیشتر زورش میگرفت

اولین جواب خوب و زیبا. درسته، ممنون

💜💜💜💜💙💙💙🙏✨🌷

اینجا ستاره ها همه خاموشند اینجا فرشته ها همه گریبانند اینجا شکوفه های گل مریم بی قدرتر زد خار بیابانند اینجا نشسته بر سر هر راهی دیو دروغ و ننگ و ریاکاری در آسمان تیره نمی بینم نوری ز صبح روشن بیداری