2777
2789
عنوان

حاجت محال🥲

78 بازدید | 6 پست

سلام به دوستای عزیزم

این روزا تاپیک های من چیزی جز راهی برای حاجت روایی و معجزه تو زندگی نیست🥲اون آدم شاد و خوشحال قدیم حالا به آدم افسرده ای تبدیل شده که شبانه روزش خلاصه شده توسل به درگاه الهی برای دیدن یه نشونه حتی ولی خدا حتی یه نیم نگاه هم به من نمیندازه🥲 قبلا معجزه رو تو زندگیم دیدم تو تاپیک قبلی هم یکی از این معجزات رو تعریف کردم ولی الان نمیدونم به چه ریسمانی چنگ بندازم😭💔حدودا ده روزی میشه از کل زندگیم زده برای این نیت ولی خدا انگاری جواب من رو نمیده هیچ کاری هم جز گریه و دعا و توسل از دست من بر نمیاد ختم ها و ذکرها و نماز ها و.....متفاوتی رفتم ولی هیچی به هیچی......

نمیدونم دیگه چکار کنم امیدم کامل داره نابود میشه

این روزا کل زندگیم ختم شده در یک بیت شعر: در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا، ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند🕊 خطاب به عزیزجانی که این امضا رو میخونی :امیدوارم اون اتفاقی که مدت هاست منتظری رخ بده و اشک شوق مهمان چشم های زیبات بشه✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم خدا محال زندگیتو ممکن کنه حرفی دیگ نمیشه گفت ......

حتی نشونه ای هم نشونم نمیده خدا😭

این روزا کل زندگیم ختم شده در یک بیت شعر: در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا، ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند🕊 خطاب به عزیزجانی که این امضا رو میخونی :امیدوارم اون اتفاقی که مدت هاست منتظری رخ بده و اشک شوق مهمان چشم های زیبات بشه✨️

متوسل امام مهدی عج بشو... یکی از بزرگترین کلمات اعظم خدا ... یاصاحب الزمان عج است

والا امروز به نیت ایشون روزه گرفتم هدیه به امام حسین(ع) ببینم نیم نگاهی بهم میندازن؟💔

عزیزم الان که به این مرحله رسیدی چاره کار فقط و فقط استغفار هست

استغفار ده روزه روزانه ۳هزار (صیغه اَستَغفِروالله و اَتوب الیه)

استغفار حداقل روزانه ۱۵ هزارتا(فقط صیغه اَستَغفِروالله )

استغفار ۴۰۰ تایی امام صادق دو ماه پی درپی

استغفار ۷۰ بندی امیرالمومنین

نماز استغاثه حضرت زهرا و نماز استغاثه امام زمان رو هم بخون حداقل یک الی دو هفته (در همین نی نی سایت یکی از کاربرا گفته بودن با این دو نماز حاجت گرفتن ، دوتا نماز بسیار قدرتمند در حاجت روایی هستن)

استغفار رو به هیچ وجه رها نکن ،دایماً یه صلوات شمار دستت باشه

هر کدوم از استغفارهای بالا رو که خواستی انتخاب کن و مدام بگو

ولی سعی کن یکی از اون سه استغفار اول رو انتخاب کنی و در کنارش اگر وقت اش رو داری شب قبل از خواب همه و یا ۱۰ بند از استغفار ۷۰ بندی امیرالمومنین رو هم بخونی

تذکر : استغفار اول و سوم رو اگر یک دوره انجام دادی دوره های دوم و سوم رو هم بلافاصله شروع کن تا زمان حاجت روایی

بازهم تاکید می کنم از این به بعد استغفار رو رها نکن ،در حال انجام هر کاری بودی (کارهای خونه ،تماشای tv، بیرون رفتن،خرید،حتی لحظاتی که فکرت میره سمت حاجتت و...)صلوات شمار دستت باشه فقط استغفار بگو

نماز استغاثه حضرات زهرا(خداروشکر قبلا باهاش حاجت گرفتم)برای من با تند خوانی سوره ها نیم ساعت طول میکشه

ببخشید کامنت ام طولانی شد

ان شاءالله حاجت روایی سریع ،کامل و عزتمندانه براتون اتفاق بیوفته

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
عزیزم الان که به این مرحله رسیدی چاره کار فقط و فقط استغفار هست استغفار ده روزه روزانه ۳هزار (صیغه ا ...

میدونی میگن اگه خدا چیزی رو ازت گرفت بهترش رو بهت میده فقط صبر داشته باش من اردیبهشت در رابطه با همین موضوع چیزی که خیلی ارزشمند بود رو از دست دادم خیلی سخت بود بپذیرم ولی خب پذیرفتم صبر کردم تا همین دی ماه که قرار بود این اتفاق رخ بده یه دفعه ای همه چیز بر علیه من شد💔

شاید باورت نشه منی که تو عمرم نماز شب نخونده بودم به نماز شب روی آوردم توی قنوت از خدا حاجتم رو خواستم،چله یاسین گرفتم،صلوات نذر حضرت ام البنین کردم،نماز نرجس خاتون خوندم،ذکر حضرت عباس(ع)گفتم و براشون نماز خوندم،دعای معراج بعد از نمازم خوندم یه بار،اطرافیان برام ختم صلوات گرفتن و......ولی حتی نشونه ای نیست نمیدونم خدا چرا داره اینطوری من رو امتحان میکنه😭