2777
2789

قراره کلی بخندیم🤣

بد ترین سوتی که خودم دادم این بود که یه بار با یکی از دوستام چت میکردم بهم گفت که واسه کسی نفرستیااا منم گفتم باشه بعد از صفحه عکس گرفتم که برای یکی بفرستم که یهو برای خودش فرستادم
😂

بعد یبار دیگه تو فروشگاه بودیم یه خانومی از جلوم رد شد گفت وای چه موهات قشنگه منم هول شدم گفتم قابل نداره.خود خانومه خندش گرفت
😂

شما چی؟

یادت باشه هر کی معمار سرنوشت خودشه, پس برای چیزی که میخوای تلاش کن نه آرزو .🤍🕊️🍃✨🎻

دو سال پیش تولد دختر داییم بود. بعد از فوت کردن شمع پسر داییم چاقو رو داد دستم گفت رقص چاقو برو. منم نمیدونستم چیه یاد دنس با چاقو توی کالاف افتادم و حتی چاقو رو دم گردنه دختر داییم بردم😑😂همین تازگیا با یه ویدیو تو تلگرام فهمیدم رقص چاقو چیه و چرا اون شب دختر داییم جیغ زد😂😅💔

من تو دانشگاه خیلی سوتی میدادم

یکیش این بود که دوستام هی داشتن باهام رمزی حرف میزدن قبل امتحان که تقلب بده تروخدا برسون و.... استادمون یه اقای جنتلمن و جوون بود هنوز برگه هارو پخش نکرده بود من هی به دوستام میگفتم نمیدم نمیدم یهو عصبانی شدم با صدای بلند گفتم : من نه میدم نه میگیرم 😂😂 بچه ها انقد خندیدن که استاد خجالت کشید چند دقیقه کلا از کلاس رفت بیرون ...

دی و بهمن ۱۴۰۴🖤سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی پاکزاد که رحمت بر آن تربت پاک باد : بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو سال پیش تولد دختر داییم بود. بعد از فوت کردن شمع پسر داییم چاقو رو داد دستم گفت رقص چاقو برو. منم ...

واییییییی

😂

یادت باشه هر کی معمار سرنوشت خودشه, پس برای چیزی که میخوای تلاش کن نه آرزو .🤍🕊️🍃✨🎻

من تو دانشگاه خیلی سوتی میدادمیکیش این بود که دوستام هی داشتن باهام رمزی حرف میزدن قبل امتحان که تقل ...

وایییی اینه که بدههههه😂😂