2777
2789
عنوان

استرس تکون خوردن بچه ندارین؟

678 بازدید | 29 پست

شده یه روزایی تکونای بچه رو خوب حس نکنین و استرس و بغض بیاد سراغتون؟ بعد یهو بچه همون موقع شروع کنه وول زدن که مادر ابله من خوبم دونت ووری بی هپی؟ بعد زار زار گریه کنین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن دختر من اونقدرا ب فکر من نیس وقتی میبینه نگران تکون نخوردنشم بدتر لج میکنه تکون نمیخوره😏

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
ن دختر من اونقدرا ب فکر من نیس وقتی میبینه نگران تکون نخوردنشم بدتر لج میکنه تکون نمیخوره😏

وای مث پسر من بعد که کلی منتظر نوبت دکتر میمونم یه صدای قلب بگیره درست پشت در اتاق شروع میکنه تکون خوردن  

😂😂😂😂 خیلی ممنون. ماه ۸

ی چیز شیرین بخور به پهلو چپ دراز بکش ی رب صب کن خودش تکون میخوره

اخه بنده خدا جاش تنگ شده خو

درین دنیا تنها شاید لبخند تو باشد که دل بگشاید❤ الحمدلله کل نعمه و کل حال 

این نی نی من اگه نخوهد تکون بخوره نمیخوره هر کار هم بکنم فایده نداره ..شیرین بخورم صدا رو زیاد کنم اصلا ب روی خودش نمیاره ..مغرور و ی دنده 😏😏😂

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

چهارروز پیش همین اتفاق افتاد واسم .داشتیم تدارک یک سفر یک روزه رو میدیدیم با اقوام.

دخترکم اصلا تکون نمیخورد .داشتم از استرس میمردم.هرکی من و میدید میگفت خوبی ؟رنگت پریده

شوهرم همش نگرانم بود .با اینکه دیابت بارداری دارم اما بستنی دلستر خوردم انگار نه انگار.خداروشکر توراه یه تکون کوچولو خورد.شب هم رقصش گرفته بود وروجک.صبح همه میگفتن معلومه امروز خیلی بهتری.دیروز خیلی حالت بد بود

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.

خانما شماهم وقتی تکون میخوره دلتون درد میگیره ؟،؟ من یکم دردم میگیره شاید واسع اینه ک سرکلاژ کردم