2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه دفتر تهیه کن روزی یکی دوبار واسه خودت نامه بنویس

تو اون واسه خودت خرفای خوب بنویس

خودت به خودت امیدواری بده هر چند واقعی نباشه

مثلا بگو تو لایق بهترین ها هستی تو زیبا هستی تو لیاقت عشق و احترام روداری تو لیاقت بهترین زندگی رو داری

هر روز انجام بده

به خددت دلداری بده

بعدش واسه خودت ارزوهای خوب بکن

مثلا بگو ارزو میکنم خوشبخت باشی

ارزو میکنم در پناه خدا باشی هر ارزوی خوبی که واسه خودت میتونی بکنی

اینا شاید اولش برات مسخره باشه ولی بعدا باورت میشه

من خودم ازش نتیحه گرفتم

دانشجو🧠

عزیزکم آخه وقتی جسمش سالمه میتونه روحشم نجات بده ورزش و سفر بهترین درمانن برا روح آسیب دیده

چون تجربه ندارید نمیدونید بیماری روحی چجوریه

ورزش و سفر هم روحیه میخواد

من خودم افسردگی دارم روزی نیست به خودکشی فکر نکنم

اصلا از خونه نمی تونی بری بیرون حوصله هیچ کسی و هیچ چیزی نداری تنهایی میخوای

من قبلا تجربه اش رو داشتم. برای من اینجوری بود که دچار تهوع میشدم و دکتر بهم گفت اضطراب پنهان دارم. دارو مصرف کردم تا حدی خوب شدم اما زمانی کاملا بهتر شدم که رفتم باشگاه ورزش مداوم و به تغذیه ام رسیدم یعنی مصرف پنج عدد میوه در روز و سبزیجات زیاد و قرص های مکمل ویتامین ...

رفتن به سر کار و معاشرت با دیگران روند بهبود رو تکمیل کرد

چون تجربه ندارید نمیدونید بیماری روحی چجوریهورزش و سفر هم روحیه میخوادمن خودم افسردگی دارم روزی نیست ...

از کجا میدونی تجربه نداشتم؟ منم یه مدت تمام افسردگی رو داشتم دو ماه پیش به روان پزشک رفتم مرتیکه حروم لقمه اشغال آخرین بار تگاتارد داد بهم گفته بود یدونه بخور اولین بار که خوردم تپش قلب گرفتم زنگ زدم مطبش منشیش گفت ها پروپانول بخر بخور عادت کنی😐 از اونروز داروها شو دستوراشو همههههه رو ریختم سطل اشغال

یکم طلا پس انداز داشتم گفتم خودم عذاب بکشم چ بدرد میخوره😑 رفتم کلاس یوگا طب اسلامی رفتم تغذیمو درست کردم هر ماه هم مسافرت میرفتم بعد سه ماه (میرفت ماه چهارم) من خوب خوب شدم!

یادمه یه بار از کیش اومدم خونه، خواهرم تعریف کرد برام یه فامیلامون اومده بود خونمون به مامانم گفته بود وااا دختر مجرد تنها رفته فلان جا!! منم زنگ زدم خونشون هرچی ع دهنم در اومد گفتم بهشون منی که خیلی احترام میگرفتم!!!

این بیماری یادم داد باید خودم اولویت خودم باشم و تا سالم هستم هرکار بخوام میتونم بکنم و فقط به کسی احترام بگذارم که بهم احترام میذاره

از کجا میدونی تجربه نداشتم؟ منم یه مدت تمام افسردگی رو داشتم دو ماه پیش به روان پزشک رفتم مرتیکه حرو ...

شما با این روحیه و سبک زندگی عجیبه برام افسردگی گرفتی

من خواهرم مرد افسردگی گرفتم از پس بچه اولم بر نمی اومدم خدا سریع یه بچه دیگه انداخت تو بغلم الان اسیر و ابیر دو تا وروجک پر دردسر غیر قابل تحمل که برا یه لقمه غذا دادن بهشون باید خودمو جر واجر کنم

فکر کنم برا من فقط مرگ چاره سازه مسافرت با اینا مگه میشه؟ کلاس یوگا حتی یه بازار معمولی نه اصلا دکتر رفتن ساده هم محاله برام هر روزم مریضیم هر سه تامون

هیچ کمکی ندارم خودمم و خودم

نگو پس شوهرت چی که اون همش سرکاره وقتی خونست هم همش خوابه کلا بی خاصیته

هر روز به این فکر میکنم راه چاره چیه

فقط دو راه هست یا خودکشی

یا ولشون کنم و برم که دلم نمیاد هیچ کسو ندارن جز من

شما با این روحیه و سبک زندگی عجیبه برام افسردگی گرفتیمن خواهرم مرد افسردگی گرفتم از پس بچه اولم بر ن ...

من سبک زندگیم این نبود سرکار میرفتم و میومدم خونه همش فک میکردم همینکه پس انداز میکنم ینی همه چی اوکیه متاسفانه ادم سمی زیاد بود اطرافم عین مار نیش میزدن هی سرکوفت سرکوفت و منم هی میگفتم ن بزرگترن ولشون کن تا اینکه ی اتفاق وحشتناک برای سلامتیم افتاد (حتی تعریف کردنشم حالمو بد میکنه) و گفتن تو فلان شدی و.. باید بری روان پزشک متاسفانه حرفشونو گوش دادم و ادامه ماجرا ...

ببین عزیزم اینو اویزه گوشت کن هیییییچکس بدردت نمیخوره هیچکس حتی بچه هاتم بزرگ بشن فک کردی قدردانتن؟ میگن میخاستی نکنی

خودتو بچسب تو بمیری هم نمیان برات فاتحه بخونن سالمی عزیزم ساااالمممممم بزرگترین نعمت رو داری

ی مدت ولشون کن همه رو ب شوهرت بگو بچه ها رو نگه داره برو باشگاه و مسافرت تغذیتم درست کن شوهرت ببینه هوا پسه ب خودش میجنبه تو خودتو نجات بده نمیخاد نگران بچه باشی

من سبک زندگیم این نبود سرکار میرفتم و میومدم خونه همش فک میکردم همینکه پس انداز میکنم ینی همه چی اوک ...

کاش همینقدر آسون بود

دوست دارم وسایلمو بردارمو برم یه جا که هیچ آشنایی نبینم هیچ کسو نشناسم هیچ کسم منو نشناسه

خبری هم از کسی به گوشم نرسه

خوشحالم که خوبی امیدوارم همیشه سالم و خوب بمونی

کاش همینقدر آسون بود دوست دارم وسایلمو بردارمو برم یه جا که هیچ آشنایی نبینم هیچ کسو نشناسم هیچ کسم ...

ممنونم گلم همچنین شما ولی همه ادما تو زندگیشون مشکل هست گل من ولی تا وقتی جسمت سالمه میتونی نجات بدی خودتو نشد باز شماره ۱۴۸۰ بگیر با مشاورشون مشورت کن رایگانه