shararehh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 62 عنوان لانه گزینی 188 بازدید | 16 پست سلام بیایید بگید کیا یه هفته بعد از اقدام لانه گزینی داشتن ؟گرفتگی کمر و درد زانو هم داشتید ؟؟ 1404/11/03 | 12:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کباب_کوبیده_با_کره عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 517 من ترشح سفید رنگ دلشتم مثل سفیده تخم مرغ تاپیک های قبل متعلق به من نیست کار آگاه 🫡
shararehh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 62 من ترشح سفید رنگ دلشتم مثل سفیده تخم مرغ مگه این ترشح واسه تخمک گذاری نیست؟علایم دیگه ای نداشتی؟
ba_ham_vali_tanha عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 7189 من سه روز بعدش لک لانه گزینی دیدم متاهل هستم لطفا آقایون درخواست دوستی ندن😠
shararehh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 62 من سه روز بعدش لک لانه گزینی دیدم میترسم زود تست بزنم ،😕
ba_ham_vali_tanha عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 7189 میترسم زود تست بزنم ،😕 برا من دو روز قبل موعد نشون داد متاهل هستم لطفا آقایون درخواست دوستی ندن😠
shararehh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 62 برا من دو روز قبل موعد نشون داد الان چهار پنج روز مونده طاقت نیاوردم رفتم تست زدم منفی بود😞😞😞
ba_ham_vali_tanha عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 7189 الان چهار پنج روز مونده طاقت نیاوردم رفتم تست زدم منفی بود😞😞😞 زوده هنوز..علائم داری؟؟ متاهل هستم لطفا آقایون درخواست دوستی ندن😠
shararehh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 62 زوده هنوز..علائم داری؟؟ چند روز پیش یهو ازم یه مقداری خونابه اومد یه مقداری بعدش لکه بینی ولی پد گذاشتم خیلی کم لک شد فرداش هم خوب شدم از اون وقت گرفتگی کمر دارم و درد زانو
ba_ham_vali_tanha عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 7189 چند روز پیش یهو ازم یه مقداری خونابه اومد یه مقداری بعدش لکه بینی ولی پد گذاشتم خیلی کم لک شد فردا ... ممکنه لانه گزینی باشه برا من رنگش قهوه ای کمرنگ بود و ترشح طور بود بزار ی کی دو روز ب موعد بیبی چک بزن متاهل هستم لطفا آقایون درخواست دوستی ندن😠
shararehh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 62 ممکنه لانه گزینی باشه برا من رنگش قهوه ای کمرنگ بود و ترشح طور بود بزار ی کی دو روز ب موعد بیبی چک ... خودمم همین حدس و میزدم انگار ده روز بعد از اقدام میشه تست زد واسه همین زدم تست که تو خونه باشه آدم وسوسه میشه آخرش باید صبر کنم تا چند روز دیگه 🥴 این دفعه میذارم اگه عقب افتاد میزنم
ba_ham_vali_tanha عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 7189 خودمم همین حدس و میزدم انگار ده روز بعد از اقدام میشه تست زد واسه همین زدم تست که تو خونه باشه آدم و ... منم هر سری زودتر از موعد میزدم اونم ن یکی دوتا ده تا ده تا😂و دقیقا ماهی ک فک نمیکردم گرفت متاهل هستم لطفا آقایون درخواست دوستی ندن😠
shararehh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 62 منم هر سری زودتر از موعد میزدم اونم ن یکی دوتا ده تا ده تا😂و دقیقا ماهی ک فک نمیکردم گرفت ,😂😂 میخوام بهش فکر نکنم نمیشه چون درد دارم و استراحتم همش میاد تو ذهنم
ba_ham_vali_tanha عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 7189 ,😂😂 میخوام بهش فکر نکنم نمیشه چون درد دارم و استراحتم همش میاد تو ذهنم 😂نمیشه واقعا من دقیقا همین ماه که گرفت کلی کار سنگین کرده بودم مامانمو همش جابجا کرده بودم و ... متاهل هستم لطفا آقایون درخواست دوستی ندن😠
shararehh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 62 😂نمیشه واقعا من دقیقا همین ماه که گرفت کلی کار سنگین کرده بودم مامانمو همش جابجا کرده بودم و ... دیگه تو این دوره زمونه بارداری ها هم الکی شدن حساب کتاب ندارن🤭به سلامتی اول بارداریته؟