2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زوده هنوز..علائم داری؟؟

چند روز پیش یهو ازم یه مقداری خونابه اومد یه مقداری بعدش لکه بینی ولی پد گذاشتم خیلی کم لک شد فرداش هم خوب شدم از اون وقت گرفتگی کمر دارم و درد زانو

چند روز پیش یهو ازم یه مقداری خونابه اومد یه مقداری بعدش لکه بینی ولی پد گذاشتم خیلی کم لک شد فردا ...

ممکنه لانه گزینی باشه برا من رنگش قهوه ای کمرنگ بود و ترشح طور بود

بزار ی کی دو روز ب موعد بیبی چک بزن

متاهل هستم لطفا آقایون درخواست دوستی ندن😠

ممکنه لانه گزینی باشه برا من رنگش قهوه ای کمرنگ بود و ترشح طور بود بزار ی کی دو روز ب موعد بیبی چک ...

خودمم همین حدس و میزدم انگار ده روز بعد از اقدام میشه تست زد واسه همین زدم

تست که تو خونه باشه آدم وسوسه میشه آخرش باید صبر کنم تا چند روز دیگه 🥴 این دفعه میذارم اگه عقب افتاد میزنم

خودمم همین حدس و میزدم انگار ده روز بعد از اقدام میشه تست زد واسه همین زدم تست که تو خونه باشه آدم و ...

منم هر سری زودتر از موعد میزدم اونم ن یکی دوتا ده تا ده تا😂و دقیقا ماهی ک فک نمیکردم گرفت

منم هر سری زودتر از موعد میزدم اونم ن یکی دوتا ده تا ده تا😂و دقیقا ماهی ک فک نمیکردم گرفت

,😂😂 میخوام بهش فکر نکنم نمیشه چون درد دارم و استراحتم همش میاد تو ذهنم

,😂😂 میخوام بهش فکر نکنم نمیشه چون درد دارم و استراحتم همش میاد تو ذهنم

😂نمیشه واقعا من دقیقا همین ماه که گرفت کلی کار سنگین کرده بودم مامانمو همش جابجا کرده بودم و ...

😂نمیشه واقعا من دقیقا همین ماه که گرفت کلی کار سنگین کرده بودم مامانمو همش جابجا کرده بودم و ...

دیگه تو این دوره زمونه بارداری ها هم الکی شدن حساب کتاب ندارن🤭

به سلامتی اول بارداریته؟