2777
2789
عنوان

نظر بدین

45 بازدید | 5 پست

من یه دختر ساده و وفادارم که طرفو حتی اگه پولدار و خوشگل و همه چی تموم نباشه ولی چون اخلاقش مودبانس و خیلی احترام میذاره ول نمیکنمش....

ازینا که تا پای جون پای عشقشونه هستم. منتها ی شرطی داره ک باید همیشه رسمی صحبت کنه خیلی محترمانه باشه و درخواست لمس نداشته باشه

فقط خودم بوقتش بغل و این ها انجام میدم از سر عشقو ارامش....

حالا بنظرتون توقعم ازش باید چی باشه (هرچند ممکنه اون زود بره،، و من الان تنهام کلی میگم))

مثلا کافه رستوران بریم یا پارک قرار هامونو؟؟ شهربازی؟؟ کی حساب کنه

ایا این درسته همیشه کافه یا تئاتر خلاصه جای پولی بریم و اون حساب کنه همیشه؟؟ چون من پول ندارم 17سالمه

اینم بگم تاحالا کادو نگرفتم و همیشه پارک بوده قرارم

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

مرد کلیه هزینه هارو پرداخت می کنه

درسته. بعد چجوریه که کادوهای ده ملیونی میخرن برا دوست دختر شون ولی برا من هیچی؟

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا کادو اجبار نیست یه شاخ گل کافیه

ولی برا بقیه میگیرن منم میخام