عزیز با دفترچه تامین اجتماعی ؟ فرمودین چند روز بعد لقاح ازمایش دادین ؟ تشکر
چند روز بعد لقاح نه ،چند روز بعد از موعد پری
گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
ممنون چون ماه رمضون میاد میترسم چیزی باشه خدای نکرده بیفته از طرفی روزه هم نمیدونم حامله ام یا ن بای ...
من باردار بودم روزه میگرفتم قندم اومد رو 50اونجا از دادم فهمیدم ،دیگه نگرفتم
گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
فدات بشم به همچنین من الان چهار روز از لقاحم گذشته حالا پنج شنبه سحری میخورم و صبح بیبی میزنم ببینم چی میشه 😁😁در نومیدی بسی امید است خخخخ تو هم ایشللا این ماه مادرشی
کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
فدات بشم به همچنین من الان چهار روز از لقاحم گذشته حالا پنج شنبه سحری میخورم و صبح بیبی میزنم ببینم ...
ان شالله عزیزم
ولی اگه پنج شنبه زدی و منفی شد ناامید نشو .خیلی زوده.چون بیبی معمولا چند روز بعد از موعد نتیجه درست میده.اگه مثبت شد آز بده نشدم چند روز بعد از موعدت تکرارش کن