2777
2789
مال من سه برابر از بتا بود بتا 10بود تیتر بتا35بود

عزیز با دفترچه تامین اجتماعی ؟

فرمودین چند روز بعد لقاح ازمایش دادین ؟

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز با دفترچه تامین اجتماعی ؟ فرمودین چند روز بعد لقاح ازمایش دادین ؟ تشکر

چند روز بعد لقاح نه ،چند روز بعد از موعد پری

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
بیشتر ببینید
بزار از موعد بگذره بعد برو قبل از موعد پری دکترا میگن دقیق نیست

ممنون چون ماه رمضون میاد میترسم چیزی باشه خدای نکرده بیفته از طرفی روزه هم نمیدونم حامله ام یا ن باید بگیرم

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
دستت طلا چند روز بعد لقاح رفتی

گلم بعد موعد جواب میده من دوروز از پریم گذشت رفتم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
بیشتر ببینید
ممنون چون ماه رمضون میاد میترسم چیزی باشه خدای نکرده بیفته از طرفی روزه هم نمیدونم حامله ام یا ن بای ...

من باردار بودم روزه میگرفتم قندم اومد رو 50اونجا از دادم فهمیدم ،دیگه نگرفتم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
بیشتر ببینید
تیتر دادم .ولی دیروز فقط گفت بالای ۲۰۰ گفتم بهتون گفتم تیتر میخام تو دفترچمم دکتر نوشته بود گفت تا ش ...

باشه عزیزم ان شالله بارداری خوبی داشته باشی

بزار دو سه روز از موعدت بگذره بعد برو خصوصی بالای ۵۰ میگیرن ولی بیمارستان زیر ۱۰ تومنه

مرسی خدا خیرت بده

خواهش می کنم عزیزم ان شالله که مثبته

فدات بشم به همچنین من الان چهار روز از لقاحم گذشته حالا پنج شنبه سحری میخورم و صبح بیبی میزنم ببینم چی میشه 😁😁در نومیدی بسی امید است خخخخ تو هم ایشللا این ماه مادرشی

فدات بشم به همچنین من الان چهار روز از لقاحم گذشته حالا پنج شنبه سحری میخورم و صبح بیبی میزنم ببینم ...

ان شالله عزیزم

ولی اگه پنج شنبه زدی و منفی شد ناامید نشو .خیلی زوده.چون بیبی معمولا چند روز بعد از موعد نتیجه درست میده.اگه مثبت شد آز بده نشدم چند روز بعد از موعدت تکرارش کن

ان شالله عزیزم ولی اگه پنج شنبه زدی و منفی شد ناامید نشو .خیلی زوده.چون بیبی معمولا چند روز بعد از ...

دستت طلا رفیق