2777
2789
۵۰ بودی بعد ۴ روز؟ دوباره چند روز بعد تکرار کردی؟و چند شد؟

اره ،بعد دو روز شد 148 این بارداری اولم

بارداری دومم روز 26پری بتام 300،پنج روز بعد موعد 3100.تفاوتو میبینی

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ،بعد دو روز شد 148 این بارداری اولم بارداری دومم روز 26پری بتام 300،پنج روز بعد موعد 3100.تفاوت ...

۵ روز بعد موعد ۳۱۰۰؟این که خیلی بیشتره

خدا روشکر مشکلی هم نداشتی

ان شالله خدا به منم کمک کنه

۵ ساله منتظرم

من روز ۴۸ پری ۴۱۱ بود البته پری از موقعه اقدام ۴۲ شده بود فقط ماه قبل پری ۳۱ روزه شدم دقیقا نمیدونم ...

یعنی با ۶ روز تاخیر ۴۱۱ شده بودین

مال من خیلی زیاده

برام دعا کنید

گلم من دیروز ازمایش دادم .دوروز از موعدم گذشته نوشته بالای ۲۰۰ تا 

امشب عدد دقیقشو میگه مینویسم همینجا

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
بیشتر ببینید

ولی به نظرم خوبه بالا نیس

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
بیشتر ببینید
ممنون عزیزم  تیتر بتا بده عددشو بهت میگه

تیتر دادم .ولی دیروز فقط گفت بالای ۲۰۰ گفتم بهتون گفتم تیتر میخام تو دفترچمم دکتر نوشته بود گفت تا شب عدد دقیقشو میگیم

بیشتر ببینید
۵ روز بعد موعد ۳۱۰۰؟این که خیلی بیشتره خدا روشکر مشکلی هم نداشتی ان شالله خدا به منم کمک کنه ۵ سا ...

اره عزیزم5روز  بعد موعد 3100 بود ،ان شا الله شماهم نی نی رو سالم بغل بگیری،راستی مبارکه😍😍😍🌹🌹🌹

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
بیشتر ببینید
هزینه ازمایش تیتر بیتا چنده ؟چند روز بعد اقدام برم ؟

مال من سه برابر از بتا بود بتا 10بود تیتر بتا35بود

بیشتر ببینید

بزار از موعد بگذره بعد برو قبل از موعد پری دکترا میگن دقیق نیست

بیشتر ببینید

۳۰ تومن

بیشتر ببینید