2777
2789
عنوان

عروسی یا زیارت

505 بازدید | 37 پست

من جشن عقد مفصلی داشتم لباس تور همه چی پوشیدم برا عروسی تصمیم دارم برم کربلا بعد برم سر زندگیم خرج مخارج گرونه وما هرچی پسدانداز داشتیم گذاشتیم خونه خریدیم حالا یه سریا میگن کربلا میشه رفت ولی عروسی نه نم میگن این همه جا حالا چرا کربلا برو مسافرت سیاحتی چی جوابشونو بدم دیگ هی نگن

هر دوتا

انقد بدم میاد عروسی میرن اینور انور😐این کجاش عروسیه

همش باید راه بری اینور انور کجاش میشه عروسی گرفتن اصن اون هیجان عروسی نداره

البته نظر شخصی خودم اینه دوست دارم مث پرنسسا باهام رفتار شه یع عروسی لوکس برام بگیرن که فردا قدرمو بدونن

نظر شخصی منه البته ساید نظر شنا فرق بکنه

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برید کربلا،برگشتنی یکی دو روز بعدش فامیلای درجه یک دعوت کنید و آرایشگاه و آتلیه برو و جشن بگیرید در حد ۳۰،۴۰ نفر باشه که هزینه هم زیاد نشه که همون شام هم در هر صورت از کربلا هم برگردید باید بدید دیگه

بگو گوخور زندگی من نباشید عقد مفصل داشتی عروسی نگیر پولشو طلا بخر اگه خونه خریدی ک افرین ، کجا بهتر از بهشت جهان هستی؟؟ زیارت قبول عروس خانوم

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

ی عروسی کوچیک بگیرین چون مطمعن باش بعدا ب دلت میمونه من حتی ازینکه تو جشن عروسی فیلمبردار نبود و عکسی ندارم هنوز تو دلمه بعد چندین سال ی عکس دو نفره حتی نداریم

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤