من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
پسر منم 4 سالگی حرف افتاد. فرزند سومم بود و من بخاطر افسردگی بعد زایمان نتونسته بودن باهاش ارتباظ صورت به صورت به اون صورتی که باید بگیرم. انواع چیزا رم امتحان کردم تخم کفتر و گفتاردرمانی و..
سر آخر جبران کمبود ویتامین های بدنش کار رو درست کرد.
آزمایش نوشت دکتر براش، سر خود ندی خطرناکه، باید بری دکتر برات آزمایش بنویسه چون اگه کمبودشو نداشته باشه پبدی زیادش هم ضررداره براش. پسر من کمبود شدید ویتامین دی و آهن داشت. کلا تکامل صوتی حنجره و دهان و فک اگه دچار ضعف باشه این امر به تعویق می افته، هرچنداز نظر علمی شایذ به صراحت گفته نشده باشه ولی طبق تجربه خیلیا این قضیه ثابت شده، آها یادم اومد شربت امگاسه هم دکتر بهش داد.. این خیلی مهمه..
من پسرم رو برده بودم گفتاردرمانی گفتن چون فرمان پذیری نداره اول باید چند جلسه کاردرمانی باهاش انجام بدین، افتضاح بود یعنی اصلا هرچی طرف انرژی میذاشت میگقت پسرم گوش نیمداد و کار خودشو میکرد، چند جلسه بردم دیگه نتونستم چون تکمیلی نداشتیم و هزینه از جیب خودم میدادم