2777
2789
عنوان

برای بارداری راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 18 پست
یعنی تا اونجا که میشه رابطه داشته باشم اخه من دیگه بعد تخمک گذاری انجام میدادم بعدش جلو گیری میکردم ...

خب دیگه چرا جلوگیری😂😂😂

آره اگه قصدت بچه‌دار شدنه هر وقت که دوست‌داری رابطه داشته‌باش بدون جلوگیری کلا.

البته میگن تو زمان تخمک‌گذاری احتمال باردارشدن بالا میره ولی خب زمان‌های دیگه‌ هم احتمالش صفر نیست. از بعد پاک شدنت شروع کن بسته به توان خودتون، دو سه شب درمیون تا بیشتر...

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃
خب دیگه چرا جلوگیری😂😂😂 آره اگه قصدت بچه‌دار شدنه هر وقت که دوست‌داری رابطه داشته‌باش بدون جلوگیر ...

والا ما هرشب میریم🙈🙈🙈اخه برای بچه دار شدن  چندتا اعمال داره شوهرم نمیکنه اونکارو فقط چند روز انجام میده میگه بابا من چطوری به یاد خدا باشم اونجوری حال نمیده😂😂

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما هرشب میریم🙈🙈🙈اخه برای بچه دار شدن  چندتا اعمال داره شوهرم نمیکنه اونکارو فقط چند روز ...

خب راست میگه بنده‌خدا!

به نظر من همون اولین بار که به قصد بچه‌دارشدن انجام میدید اعمالشو کامل انجام بدید بعد دفعه‌های دیگه نمیخواد، به قول شما ممکنه چندین ماه طول بکشه مگه میشه آدم هر بار قبلش کلی دعا اینا بخونه؟😅

ما فقط همون بار اول اعمالشو انجام دادیم بنظرم کفایت میکنه، البته بسم الله گفتن و با وضو بودن رو همیشه داشته باشید.

انشاالله خدا یه نی‌نی سالم و صالح بده بهتون🌻

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃
خب راست میگه بنده‌خدا! به نظر من همون اولین بار که به قصد بچه‌دارشدن انجام میدید اعمالشو کامل انجام ...

خیلی ممنون😍😍

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢