2777
2789
عنوان

Wispi

113 بازدید | 11 پست

سلام دوستان كسي از پيام رسان ويسپي استفاده ميكنه؟؟؟

ايا ايرانيه؟؟ تو قسمتي كه درباره شركتش نوشته اسم يه شركت خارجي رو زده و از قبل هم چين اين اپ و درست كرده اما بعضي سايتا نوشتن سرورهاش از ايرانه!!!

پيشنهاد ميكنم نصب كنيد عاليه مثل اينستا ميترني پيج هايي رو فالو كني ... بقيه امكاناتش كاملا شكل تل گرام ..

ميتونيد تو كانال باشيد .. يا كانال بسازيد.. گروه ها هم مثل تل گرام ..

تماس تصويري و صوتيش رايگان هست و همينطور كيفيت صدا و تصويرش از برنامه هاي ديكه خيلي خيلي بهتره ...

يه قسمت داره مثل we chat اگر يادتون باشه ميترني افرادي كه نزديكت هستن رو سرچ كني و از طريق اي دي بدون شماره باهاشون چت كني و البته ميشه اين قابليت و خاموشم كرد براي كسايي كه دوست نداره به پروفايلشون و اينا دسترسي باشه

و يه قسمت داره راديو كه ميتونيد به موسيقي هاي كشورهاي مختلف مثل روسي، فرانسوي، عربي، تركي،افغاني، اذري و ايراني كه اپ راديو جوان هست گوش بديد.

خلاصه خيلي خوب است بنصبيد .. بجاي تل گرام ...

خدايا اين هديه قشنگت سالم بياد پيشم ... لطفاااا

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

واااا اصلا براي من كم نميكنه .. تماسشم كه رايگانه .. تست كردم ديدم هيچي كم نكرده

من سر جمع بیست دقیقه بودم 

فقط ی پی ام به شوهرم دادم 

دیدم ۱۸۰مگ کم کرده 

😞

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦
من سر جمع بیست دقیقه بودم  فقط ی پی ام به شوهرم دادم  دیدم ۱۸۰مگ کم کرده  😞

من  ديروز تازه بسته زدم و رفتم تو برنامه نيم ساعت تصويري زنگ زدم كلي هم پيام دادم اومدم چك كردن فقط ٢٠ مگ كم  شده بالا زده حجمم 5222 پاينن شده  5204

خدايا اين هديه قشنگت سالم بياد پيشم ... لطفاااا
من  ديروز تازه بسته زدم و رفتم تو برنامه نيم ساعت تصويري زنگ زدم كلي هم پيام دادم اومدم چك كردن ...

من اینطوری ندیدم از گوشی دیدم 

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦