kolp مدیر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 59 عنوان مهاجرت | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 23 پست چه کشوری واسه کار زندگی خوبه (پسرم)ژاپن ، کره مد نظرمه 1404/11/03 | 11:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_آفتابی عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2045 کره ای ها عاشق ایرانی ها هستن.اینو از این جهت میگم که یکی از آشناهای نزدیک رفته بود برای مسافرت.تازه ... راجع به این موضوع... مسافرت بله از توریستها خوششون میاد. این راجع به ژاپن هم صادقه اما خیلی سعی دارند بافت جمعیتی خودشون رو حفظ کنند.توی ژاپن و کره همه چیز خوبه تا وقتی که تو دانشجو باشی و توریست باشی، اگه قرار باشه بمونی زیاد اوضاع جالب نمیشه.
مرسانا_ عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 135 خوشم از کشورای پرجمعیت شلوغ نمیاد خب ژاپن که اصلا نه اقامت میده نه ویزا در صورتی میده که یا نخبه باشی مث خودشون یا پولدار کره م بنظرم نژاد پرست توشون زیاده
هیتلر_بزرگ عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 1007 راجع به این موضوع... مسافرت بله از توریستها خوششون میاد. این راجع به ژاپن هم صادقه اما خیلی سعی دارن ... چه جالب نمیدونستم کاش وقتی ذوقش رو داریم بشه
پهلوون_پوریا عضویت: 1404/04/26 تعداد پست: 389 کره ای ها نژاد پرستن تا جایی ام که شنیدم میونشون با ایرانی ها خوب نیست البته چند تا بلاگر دختر داریم که شوهرشون کره ای هستنباید دنبال کشوری باشی که مهاجر پذیر باشه ژاپن بهتره از کره هستش هرچند خودم کره رو خیلی دوست دارم
kolp مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 59 خب ژاپن که اصلا نه اقامت میده نه ویزا در صورتی میده که یا نخبه باشی مث خودشون یا پولدار کره م بنظرم ... رفتم سفارت سوال کردم گفت ویزا میدیم مشکلی نیس هر ۳ماه تمدید میکنم
kolp مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 59 کره ای ها عاشق ایرانی ها هستن.اینو از این جهت میگم که یکی از آشناهای نزدیک رفته بود برای مسافرت.تازه ... من کاری ندارم عاشق ایرانیان یا نه واسه کار زندگی میگم
kolp مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 59 رشته تحصیلیتون چیه؟من تعریف بورسیه ژاپن رو شنیدم که ویزای تحصیلی میده. راجع به ویزای کاری اطلاعی ندا ... معذرت میخوام من کجا گفتم اقامت گفتم ویزا هر ۳ماه تمدید میکنم
idknanmolla عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 538 معذرت میخوام من کجا گفتم اقامت گفتم ویزا هر ۳ماه تمدید میکنم اینکه دردسره.
kolp مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 59 اینکه دردسره. دردسر نداره ویزا اعتبارش به پایان برسه میرم سفارت تمدید میکنم ۸۰دلار هزینه اشه