2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین

431 بازدید | 13 پست

بچه ها چیکار کنیم که وزن جنینمون وقتی به دنیا میاد بالای ۳ کیلو باشه ؟

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

کوچولو ها زرنگ ترن ها! 

ما تو کل خونواده مادری بچه بالاتر از 2کیلو و 800 نداشتیم! 

خودم وزنم 2کیلو و 600... قدم 35😅

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم میگه 12 بادرد نه چندان زیاد رسیدم بیمارستان، 12 ونیم تو بغلم بودی

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
عزیزم چقد عجله داری معمولا بچه ها به سه کیلو میرسه وزنشون به همون صورت طبیعی هم که همیشه غذا میخوردی ...

اخه بچه خواهرم ۲۲۶۰ گرم بدنیا وومد خیلی کوچولو بود 

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

وزن‌گیری جنین بیشتر تو هفته‌های آخر اتفاق میفته، بستنی، دلستر و کباب خوبه وزنشو زیاد میکنه. اخیرا هم از یه نفر شنیدم استراحت و زیاد درازکسیدن مادر وزن جنین رو بالا میبره، نمیدونم تا چه حد درست باشه...

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃
وزن‌گیری جنین بیشتر تو هفته‌های آخر اتفاق میفته، بستنی، دلستر و کباب خوبه وزنشو زیاد میکنه. اخیرا هم ...

امید با خدا همین کارارو میکنیم و همین چیزارو میخوریم

موقع تولد قدت 35 بوده؟ خیلی کمه که؟ معمولا بچه ها قدشون 50 هست تا نهایت 53

آره! برگه های مراقبتم هست

مامانم میگه فندق بودی

تازه دختر خالم وزنش یه کیلو و 900...قدش32! 

4ماهگی چهاردست و پا میرفت... 9 ماهگی قشگ میدوید دیگه!  الانم اول ابتداییش داره تموم میشه معلمش میگه انقد زرنگه دومو تابستون میتونه بخونه

خب قد الانتون هم خوبه؟ چون بچه ها با توجه به قد تولدشون رشد میکنن

تا 12 سالگی ریزه میزه ی کلاس بودم!  از اونجا یهویی رشد کردم... ینی خیلیا هم قدوقواره من بودن دیگه

تو برگه واکسن اول ابتداییم زده وزن 14، قد 114... یادمه رفتم مدرسه گفتن میز اول بشین   ولی تعریف از خود نباشه مدرسه تیزهوشان بودم همیشه و شاگرد اول

الان قدم 160، وزنم 50

تا 12 سالگی ریزه میزه ی کلاس بودم!  از اونجا یهویی رشد کردم... ینی خیلیا هم قدوقواره من بودن دی ...

پس الان خوبی دیگه البته کوتاه بودن قد اصلا ربطی به حافظه و ذهن نداره خیلی ها هستن قد کوتاه و خیلی باهوش اتفاقا شنیدم کسانی که قد بلند هستن از نظر حافظه ضعیف تر هستند

پس الان خوبی دیگه البته کوتاه بودن قد اصلا ربطی به حافظه و ذهن نداره خیلی ها هستن قد کوتاه و خیلی با ...

الان درحد معمولی هستم!  ینی تا یه جایی از همه کوچولو تر بودم... بعد رسیدم به بقیه

دیگه هرچی باشه بچه آخرش هم قد مادر و پدرش میشه دیگه!  پس همون ریزه میزه باشه بهتره، زودم دنیا میاد

می خواستم یک تجربه به خانم های گل بگم من در دوماه اخر بارداری در سونو متوجه شدم که جنین از رشد مناسب ندارد نزدیک به  1200 بود که از نرم خیلی پائین تر بود پزشکم توصیه کرد که برای اینکه جنین وزن و تکامل مناسب داشته باشد و خودت بعد  از زایمان شیر کافی داشته  و سیستم ایمنی نوزاد بعد از زایمام قوی باشد درکل یک نوزاد سالم  داشته باشید  شیر بز مصرف کن من هم این کار کردم در فرایند این دوماه حتی بعد از زایمان  وقتی وضعیت خودم باقیقه مقایسه می کنم هر روز برای بزشکم دعا می کنم . نوزاد متعادل و سالم دنیا امد همه بچه ها سرما و بیماری های مختلف می گیرند ولی خدا راشکر نوزاد من هنوز  که هنوز است یکبار هم سرما جدی که به پزشک مارجعه کنم نخورده است . البته من شیر از مزرعه شیر بز مروگل  دکتر مهبودی  در شهریار گرفتم بسیار معتبر است و حتی با حضور خودم شیر دوشش می کردند . انشالله خدا حفظشون کنه  شما می تونید در گوگل مزرعه مروگل جستجو اطلاعات کامل هست