2777
2789
عنوان

متوجه شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 30 پست
خب اینا هدفشون چیه از آزار و اذیت بقیه؟کسی که مال حروم بیاره سر خونه و زندگیش ذاتش خرابه

خودت داری میگی ذات بد هیچوقت درست نمیشه ازش دوری کن براخودت دردسر درست نکن زیاد توی دیدش نباش فکرتو باچیزای خوب سرگرم کن چون به هرچی فکر میکنی سرت میاد چکارش داری مگه از بستگانت هست

خودت داری میگی ذات بد هیچوقت درست نمیشه ازش دوری کن براخودت دردسر درست نکن زیاد توی دیدش نباش فکرتو ...

نه غریبه هست قطع ارتباط کردم باهاش و الان هم دیگه بهش فکر نمیکنم که یاد آزار و اذیتاش نیفتم میسپارمش به خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون اینا احساس خطر کنن و بفهمن طرف سر از کاراشون دراورده هر نقشه ای میکشن و انقدر پست هستن که آدم اج ...

هیچوقت هیچوقت تنها جایی نرو سوار ماشین غریبه نشو از اسنپ استفاده کن ومهمتراز همه به این جور ادمافکر نکن حیفه وقتت روبرای فکر کردن به این جور ادما مشغول کنی درثانی اگه از فامیل هستن قطع ارتباط کن ادم کم بدبختی داره اصلا بزار هرچی باشه مامسول رفتاروکردار مردم نیستیم فقط از اینجور ادمادورباش باهاشون روبه رونشو .کم پیدا باش

نه غریبه هست قطع ارتباط کردم باهاش و الان هم دیگه بهش فکر نمیکنم که یاد آزار و اذیتاش نیفتم میسپارمش ...

اگه غریبه فقط سعی کن تورونبینه اگه هم شمارتو داره عوض کن نگران نباش هیچ کاری نمیتونه بکنه

هیچوقت هیچوقت تنها جایی نرو سوار ماشین غریبه نشو از اسنپ استفاده کن ومهمتراز همه به این جور ادمافکر ...

بله حق با شماست چون اینا خلافکارن هر کاری بگی ازشون بر میاد از دزدی بگیر تا خفت گیری تجاوز زن بازی

اگه غریبه فقط سعی کن تورونبینه اگه هم شمارتو داره عوض کن نگران نباش هیچ کاری نمیتونه بکنه

اگه به فرض زنگ یا پیامی زده باشم برام دردسر نمیشه؟پیام هم چیز خاصی نباشه؟مثلا اگه پلیس ها دستگیرش کردن هر چند که اینا راه های دور زدن پلیس رو خوب بلدن