2777
2789
عنوان

متوجه شدن

314 بازدید | 30 پست

خانوما اگه متوجه بشید یه نفر خیلی آدم بد ذاتی بوده غیر از قطع ارتباط میشه کاری کرد که بعدا نخواد اذیت کنه؟در حد ق ا چ ا ق ی خ ر د ه ف ر و ش آدم زن باز و کثیفی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشه مهناز خانوم انقدر خودشو خوب و مذهبی جلوه میداد

بله دقیقا اینا بانقابی که به چهرشون میزنن ادم فکر میکنه خداترس هستن موردش راداریم همیشه سعی کردم بااین ادم روبرو نشم اوایل خیلی میترسیدم الان اصلا

بله دقیقا اینا بانقابی که به چهرشون میزنن ادم فکر میکنه خداترس هستن موردش راداریم همیشه سعی کردم باا ...

الان چه جوری نمیترسی؟میشه موردشو بگی طرف رو چه جوری فهمید آدم خیلی بدی هست و خطرناکه؟ از تیپ و ظاهرش نمیشد بفهمی؟اینا انرژی منفی داره چهره هاشون معمولا

اگه خدای نکرده یه روز دیدیش وانمود کن داری با یکی تلفنی صحبت میکنی اصلا نگاش نکن وردشو

چشم یه بار که خیلی خیره و بد بهم نگاه کرد انگار که من دشمنش باشم با حالت تنفر چون از من بدش میومد

اگه خدای نکرده یه روز دیدیش وانمود کن داری با یکی تلفنی صحبت میکنی اصلا نگاش نکن وردشو

چون اینا احساس خطر کنن و بفهمن طرف سر از کاراشون دراورده هر نقشه ای میکشن و انقدر پست هستن که آدم اجیر میکنن خودشون جلو نمیان کسی که واسه پول خانواده ها رو بدبخت کنه ذاتش خیلی خرابه

حست بهت دروغ نمیگه هیجوقت مخصوصا ماخانماحسمون درست کار میکنه

آره اینا رو فقط آدمای کثیف تر از خودشون میتونن باهاشون کنار بیان حتی خانواده و دوستا و اطرافیانشون هم نمیتونن تحملشون کنن