2789

چت جی پی تی

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من جی پی تی بیشتر به دلم میشینه

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

الان برات کار میکنن؟من نیاز خیلی فوری دارم بهشون کاش بالا بیان

دیپ سیک برای بعضی ها میاره

جی پی تی هم از سایتش امتحان کن واسه من میومد باز الان قطعه

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

دیپ سیک تقریبا ۵ برابر chatgpt رایگانقویتره دیپ سیک ۶۰۰ میلیارد پارامتر داره ولی gpt فقط ۱۵۰ میلیارد

انگار بگی یکی لیسانس داره باسواد تره یا کسی که دیپلم داره

ای پرچمت مارا کفن دور از تو بادا اهرمن

بدون اشتراک هم میشه

برنامش رونصب کردین؟من یه چن تابرنامه نصب کردم که یه جوری بودن اصلاشبیه این موجود خارق العاده ای که میگن نبود

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

برنامش رونصب کردین؟من یه چن تابرنامه نصب کردم که یه جوری بودن اصلاشبیه این موجود خارق العاده ای که م ...

من وقتی نصبش کردم یه جور عجیب و غریبی نصب کردم و اگه دوباره بخوام نصب کنم فک کنم سخت باشه ولی اره برنامشو نصب کردیم البته بدون نصب هم میشه استفاده کرد، تو گوگل بزن chat gpt میاره و باهاش حرف بزن البته یه جوریه ولی فقط از سایت میاره فعلا