2821
2789
عنوان

چیدمان خانه

76 بازدید | 9 پست

اصلا نمیدونم چکار کنم خونم یه جوری قناس داره که نگو .

اصلامبلام با فرش تقارن خوبی ندارن نمیدونم چکار کنم . نوساخت هست مسکن ملی

بعد ده سال خونه دار شدم .سالنش خیلی تو چیدمان اذیت میکنه دلم میخاد بفروشمش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم اگر متراژ فرشت کوچیک تر بود که میتونستی راست پهنش کنی خوب میشد ببین الان مبلمانت از فرش بیرونه که چیدمان درستش اینه که به اندازه دوتا پایه جلو مبل روی فرش باشه اگه بشه فرشتو ببری بالا تر ک نصف مبل بیاد رو فرشت فرش صاف نمیشه

میشه برای عروسیم صلوات بفرستید ❤️

بنظرم اگر متراژ فرشت کوچیک تر بود که میتونستی راست پهنش کنی خوب میشد ببین الان مبلمانت از فرش بیرونه ...

اگه بالاتر هم ببرم همین مدلی میشه از اون سمت ناجور میشه چون یه سمت دیوار راست و مستقیم دیوار روبه رویی کج و نامتقارن . یعنی سالن یجوریه که نمبشه وسطشو پیدا کرد از هر سمت دیوارا کج ☹️

فرش 9متری هم بندازم فوفش یکم پایین تر میشه فرش و مبلمان باهم تراز نمیشه

اگه بالاتر هم ببرم همین مدلی میشه از اون سمت ناجور میشه چون یه سمت دیوار راست و مستقیم دیوار روبه رو ...

یه قالیچه کوچیک پهن اگر خونت شوفاژ داره لختم باشه سرد نمیشه خونه

یا اگر فرشت گرد باشه اصلا خونت کج نشون داده نمیشه

فرش گرد هم به فکر خودم رسید چون میز نهار خوری هم ندارم موقع مهمون اومدنباید رو زمین سفره پهن کنم باز اون موقع ناجور میشه😔

فرش گرد هم به فکر خودم رسید چون میز نهار خوری هم ندارم موقع مهمون اومدنباید رو زمین سفره پهن کنم باز ...

موکتم بد نیستا کل خونه رو میگیره ولی دو تکه باید پهن کنی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792