2789
عنوان

تلگرام

195 بازدید | 16 پست

سلام خانوما

وصل شدین تلگرام؟؟

زن قوی ساخته نمیشه بلکه کشف میشه. درونت یک نسخه قوی تر از خودت هست که با ترس، تایید دیگران و باور های محدود کننده پوشونده شده. قوی بودن یعنی اصیل بودن. یعنی همونی باشی که هستی، نه اونی که دیگران میخوان. خودتون رو باور داشته باشید و خودتون رو دوست بدارید.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خانوما من وصلتون میکنم

این متن کپی کنین... توی پیام ذخیره های تل بفرستین.. روش کلیک کنین و اتصال بزنین

فقط لطفا وصل شدین برای رابطه من و عشقم دعا کنین

زن قوی ساخته نمیشه بلکه کشف میشه. درونت یک نسخه قوی تر از خودت هست که با ترس، تایید دیگران و باور های محدود کننده پوشونده شده. قوی بودن یعنی اصیل بودن. یعنی همونی باشی که هستی، نه اونی که دیگران میخوان. خودتون رو باور داشته باشید و خودتون رو دوست بدارید.

htt ps://t.me/proxy?server=87.248.132.110&port=9443&secret=10446282fffffffffff80000fff80000

ht tps://t.me/proxy?server=87.248.132.10&port=2222&secret=eecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQ==

http s://t.me/proxy?server=87.248.132.55&port=2222&secret=eecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQ==

ht tps://t.me/proxy?server=87.248.132.20&port=2222&secret=eecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQ==

فاصله رو پاک کنید

هرکی میخواد درخواست دوستی بده. لینک نمیشه فرستاد اینجا