2777
2789

من متاسفانه تو۲۴سالگی دندونای ۴و۵ فک بالا رو از هردو طرفش از دست دادم

سمت راست ۶هم از دست دادم

میخوام مصنوعی تکه ای بزارم ازینا که سیم میخوره

هزینه ایمپلنتو ندارم

شاید بعدها هرینشو بدست بیارم تا لثه هام جوونه درست کنم

ولی فعلا ندارم

میشه تجربتونو بگین

چطوره؟ خوبه؟ لق نمیزنه؟ با چاقی لاغری تغییر نمیکنه؟

لطفا ملامتم نکنید دندونای خیلی افتضاحی دارم بدرد هیچی نمیخوره همشونو یا پر کردم یا کشیدم یا عصب کشیه دیگه امان اومدم

یه بارداری و زایمان داشتم که دندونامو سایید

روکش کن از اینایی که پل میزنن بین دوتا دندون

انواع عروسکهای بافتنی و دستسازه های هنری شیک و زیبا بهترین هدیه برای آنهایی که دوستشان دارید 🌺🌺🌺چقدر خوبه که توی این اوضاع از مشاغل خانگی حمایت کنیم💖💖💖ادرس پیج در اینستاگرام 👇👇👇👇https://instagram.com/dastsaze.princess?igshid=ob9i3b4eoclr

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه با سیم وصل میکنن. اون فرق داره ارتودنسیه. اینی که شما می خوای بزاری اصلا مشخص نمیشه. مث دندون خودت. خیلی خوبه. جاری من انجام داده بود. پل میزنن به دندونای کناری

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

مگه با سیم وصل میکنن. اون فرق داره ارتودنسیه. اینی که شما می خوای بزاری اصلا مشخص نمیشه. مث دندون خو ...

آره عزیزم از پشت یه سیم نازک داره

ارتودنسی که کاملا فرق داره

آره عزیزم از پشت یه سیم نازک دارهارتودنسی که کاملا فرق داره

آها نمیدونستم.

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور